Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

1 juli: fietsen voor IJsselvogels!

20 april 2017

Reacties:

0
 april 20, 2017
 0
Categorie: Clubblad

Meld je hier aan voor de sponsorfietstocht!

Blokkeer zaterdag 1 juli in je agenda. We hebben dan geen korfbal maar een fietsdag! Waarom? De Rabobank is gestopt met haar normale sponsoring en betaalt nu voor elke fietser die meefietst aan een tourtocht (15, 30 of 60 km, aan jou de keuze) in de regio. Oftewel voor elke fietser en afstand krijgt IJsselvogels geld van de Rabobank. Een gezond idee! Dus elk IJsselvogels lid, maar ook opa’s, oma’s, vaders, moeders, broers, zussen, oud-leden, of wie het ook leuk vindt om de fietstocht mee te maken is welkom en kan zich voor IJsselvogels inschrijven. Elke deelnemer fiets gratis mee, maar verdient geld voor onze club!

Vraag mensen in je omgeving of ze mee willen doen. Hoe meer mensen hoe beter voor IJsselvogels! Er komen meerdere afstanden die je kan fietsen, hoe groter de afstand die je fietst hoe groter de bijdrage van de Rabobank naar ons. En wie wil er nou niet een leuke fietstocht maken in de regio op een zomerse dag? Druk hier om je gratis in te schrijven!

Hieronder het artikel in het Raboblad Dichterbij (klik op de foto’s voor een vergroting), mocht je de achtergrond willen weten en mijn enthousiasme voor dit project. Wil je overigens meehelpen? We zoeken genoeg mensen om de dag tot een succes te maken en bovendien zoeken we voor komend jaar ook naar nieuwe mensen binnen de PR commissie!

Namens de PR commissie,

Marco Slob

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *