Wedstrijdverslag G1

IJsselvogels G1 moest het opnemen tegen wion G3.

Het was een hele spannende wedstrijd.
We begonnen met een goede voorsprong met 3-0, Maar Wion wist goed terug te komen tot 3-3. Dit was ook de ruststand. We wisten dat we een tandje bij moesten zetten om deze wedstrijd te kunnen winnen. Na de rust kwamen we op en voorsprong van 5-3. Waarna Wion het terugbracht naar 5-4. Gelukkig wisten wij toen weer te scoren, waarop wion weer reageerde met een doelpunt. Het was een hele spannende wedstrijd en het ging aardig gelijk op. We hebben toch weten te winnen met 8-5. Iedereen heeft heel goed gespeeld!

Doelpunten van: Mariëlle, Nicolien en Paul hebben 2x gescoord en Issam en Ruud 1x

IJsselvogels moest het ook opnemen tegen PKC G1. IJsselvogels had het deze keer iets makkelijker. We hebben heel veel schot pogingen gehad.Maar in de laatste paar minuten voor de rust hebben we er 2 gescoord. Met een ruststand van 2-0. Er werd heel goed verdedigd door IJsselvogels en PKC wist de korf in de 2de helft niet goed te bereiken. IJsselvogels wist er nog 3 te scoren. De eindstand is 5-0.

Doelpunten van: Alex 2x gescoord en Nicolien, Janita en Jeroen 1x gescoord.

Goed gedaan!! En nog kans op 100% taart!!