4e start zaalcompetitie voortvarend

Ook voor IJsselvogels 4 begon de zaalcompetitie op 8 november. In de eerste wedstrijd was (thuis) Valto 4 uit De Lier de tegenstander. Een geduchte ploeg met prima resultaten op het veld en veel lengte meegebracht uit het Westland. Het was echter het 4e dat extreem goed uit de startblokken kwam en via 2 snelle goals van Rob op 2-0 voorkwam en ook meteen doorstoomde naar 4-0. Tot aan 10-3 werd een ongekend hoog schotpercentage gehaald en had Valto alleen nog maar uit drie strafworpen de korf gevonden. De rust werd met een 16-7 tussenstand opgezocht. De laatste puntjes op de spreekwoordelijke i, maar de scherpte was er wel een beetje vanaf. Na een doelpuntloos eerste kwartier na rust (van IJsselvogelszijde geen goals, Valto scoorde ook maar één keer) werd de ban weer gebroken en werd afgesloten op een 21-13 eindstand. Knappe overwinning als start van de zaalcompetitie. Volgende week tegen ODO 4 in Maasland, dat (ook) met een grote overwinning de zaalcompetitie begon: 5-18 bij Paal Centraal 2.