Team foto YV A1 (2)

Een stukje tussendoor….

Na de 1e wedstrijd helaas verloren te hebben tegen KCC was het vandaag de wedstrijd tegen ONDO. Op het veld hiervan verloren nadat we binnen enkele minuten al 9-0 achter stonden!! Daarna kregen we enigszins grip, maar de achterstand was te groot en de tegenstander te goed. We wisten dus wat we konden verwachten en daar hebben wij ook ons spel op aangepast. Toch bleek deze tegenstander 2 maatjes te groot voor ons. Na een 5-1 achterstand kregen we ook dit keer weer een beetje grip op de wedstrijd, met een ruststand van 13-8. In de rust aangegeven dat we wel een goeie pot spelen, maar dat de tegenstander gewoon beter is. Een paar aandachtspunten hier en daar en proberen de 2e helft bij te blijven. Dit lukte helaas niet. Elke speler van ONDO schoot met scherp en of we nu achter of voor gingen verdedigen maakte niet uit. Uitslag 30-17!! Toch nog 17 gemaakt is het positieve van de wedstrijd, maar toch ook wel dat we probeerden te blijven korfballen en positief bleven naar elkaar. Ondanks 30 tegendoelpunten, wat echt niet leuk is, zijn we toch positief uit de wedstrijd gekomen en dat geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd.

As zaterdag 15.15 uur spelen wij (A1) thuis tegen Maassluis.
Zoals op het veld al eens aangegeven blijkt het positief te werken als de A1 supporters heeft langs de kant. Dus iedereen die kan en zin heeft is van harte welkom.

Berry

Twee gouwe meiden

Bijzondere titel, maar zeker de waarheid.

Bij A1 hebben wij de pech dat Angela al langer geblesseerd is. Een blessure aan de rug, stuitje, spieren het is nog niet helemaal bekend. Wel weten wij dat het bijzonder pijnlijk is en dat Angela dus niet kan trainen, spelen, werken en ga zo maar door. Na de presentjes van A1 aan het adres van Angela hopen we dat ze snel zal herstellen zodat ze alles weer kan. En dan met name korfballen in het ontzettend leuke A1 ?.
Maar aangezien je toch echt 4 dames nodig hebt om te spelen zijn Annelies en Evi uit de B1 elke week weer bereid bij A1 te spelen of reserve staan. Ook trainen ze af en toe mee zodat de A1 compleet 4-4 kan spelen.

En daarom mag ik spreken over “2 gouwe meiden”. Ze mopperen nooit, zeggen altijd “ja”. Zijn de hele zaterdag onderweg. Afgelopen zaterdag waren ze zelfs van ca. 10.00 tot 20.00 onderweg.

Grote klasse meiden. Ik, en ook zeker de overige A1-spelers zijn hier heel blij mee en waarderen dit zeker.

Hopelijk komt Angela snel terug, maar tot die tijd hoop ik dat jullie ons nog uit de brand willen helpen.