C2 volgt adviezen ouders op en wint slotwedstrijd

Van onze onafhankelijke verslaggever ter plaatse.

Afgelopen zaterdag 18 juni stond er voor de C2 nog een belangrijke slotwedstrijd op het programma. De C2 speelde tegen hun ouders. Het hele jaar lang mochten de ouders langs de lijn hun adviezen en tips geven. Het hele jaar lang werd er wekelijks door de ouders onderling overlegd hoe het team weer elke week een tandje beter kon worden. Het hele jaar lang werd een schema in elkaar gezet wie waar aanwezig zou zijn en het resultaat mocht er wezen. In de slotwedstrijd tegen diezelfde ouders werden eindelijk alle adviezen gevolgd. De ouders speelden op hun beurt overigens een prima wedstrijd. 5 doelpunten in 40 minuten met een voorbereiding van 5 minuten is een resultaat om trots op te zijn. Eind augustus beginnen de recreantentrainingen weer waar een aantal hun skills verder kunnen verfijnen.

Er werd door beide kanten goed gegooid, gevangen, doorlopers werden gemaakt, strafworpen benut, er werd vriendelijk gedaan tegen de scheidsrechter Matthijs (op de coaches na dan) en er zat plezier in. Op een enkele struikelpartij dan na. Het resultaat: een klinkende 7-5 overwinning van de C2 op de ouders. En wat waren die ouders trots dat na een jaar lang noeste arbeid en adviezen (en ja ook wel trainingen van Nikki en Karin en enkele tips van hun 2) alles in deze wedstrijd bij elkaar kwam.

Na de wedstrijd heeft de C2 nog lang nagepraat onder een lunch en werd er nog een een spel gedaan. Dank aan scheidsrechter Matthijs voor het in de goede banen leiden van alles en aan Nils en Finn voor het invallen bij de C2.

Tot volgend competitiejaar en Nikki en Karin super georganiseerd!

Hieronder enkele foto’s, alle foto’s zijn te downloaden hier!