par søger mand I Vojens Komende zaalwachten worden onderaan gepubliceerd 

Sie sucht Ihn in Recklinghausen miten pidentää penistä Zaalwachten: de aandachtspunten

homme cherche homme a Vénissieux Ook dit zaalseizoen hebben we weer veel zaalwachten nodig. Niet alleen om de stand en de tijd bij te houden, maar als zaalwacht ben je verantwoordelijk voor de sporthal en het programma.

coppia cerca donna Roma Nog even kort de belangrijkste aandachtspunten:

  • *Op tijd aanwezig
  • *Eerste zaalwacht op zaterdag: uiterlijk 8:45 uur aanwezig:
  • *Haal de sleutels op achter de bar
  • *Zorg ervoor dat de wedstrijden kunnen aanvangen:
   –         lichten aan
   –         scorebord aan
   –         zaalwachtmap uit de kast meenemen naar het regiehok (zie hieronder)

Paar sucht Ihn in Neuenburg Je bent als zaalwacht de hele dag verantwoordelijk voor het verloop van het wedstrijdprogramma. Dus probeer de wedstrijden op tijd te laten beginnen. Probeer er gedurende de dag voor te zorgen dat er zo min mogelijk ballen in de sporthal ‘zwerven’, doe overdag het ballenhok dus op slot en houd de sleutels in het regiehok. Ontvang scheidsrechters van andere verenigingen en houd de tijd en score bij op het scorebord. Maak hiervoor afspraken met de scheidsrechter over het eventueel stopzetten van de tijd op de klok. Verder mag er niet gespeeld worden in het materiaalhok en mag er niet worden gegeten/gedronken op de tribune. Elke zaalwacht controleert elk uur de zaal en kleedkamers op afval om dit vervolgens indien nodig op te (laten) ruimen. De laatste zaalwacht ruimt samen met het laatste team de zaal op (palen, ballen, afval), doet het ballenhok op slot en brengt de sleutels weer terug achter de bar.

Om je te helpen om je taken als zaalwacht goed uit te voeren ligt in de kast met de spelerskaarten een “zaalwachtenmap”. In deze map zit een lijstje met taken en aandachtspunten. Ook zitten hier handige gegevens in zoals het telefoonnummer en adres van de HAP en een ledenlijst met telefoonnummers. In deze map zitten (volgens de richtlijnen van het KNKV) ook formulieren over gele en rode kaarten en zelfs de complete spelregels! Mocht je vragen over (of aanvullingen op) deze map hebben kun je die aan Matthijs Alderliesten laten weten.

Een verantwoordelijke en belangrijke taak. Er wordt op je gerekend.

Veel succes als zaalwacht!

Er zijn geen bardiensten bekend