G’s verslag 10 mei

10 Mei 2014. Regenachtig in Moordrecht maar vol goede moed met z´n allen op weg naar Barendrecht. Daar was het nog donkerder dan in Moordrecht.

De eerste wedstrijd was Korbatjo onze tegenstander. 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. We begonnen met een flitsende start. Binnen één minuut  1 – 0. Een prachtig doelpunt van een super blije Issam.  Daarna ging het wat stroever en Korbatjo scoorde 2 x.  Korbatjo werd voor de tweede keer dit seizoen kampioen dus promoveren ze ook op het veld naar een klasse hoger. Na de wedstrijd hebben we nog met een paar spelers gesproken en ze veel succes gewenst met de nieuwe tegenstanders.

qw qw1

(Supporters hadden zelfs een stormparaplu nodig).

Toen stopte het met zachtjes regenen. Jammer want de volgende wedstrijd wilde we nu wel érg graag winnen. PKC was nu onze tegenstander, zij weer aanvallen op een lage en wij op een hoge korf en zelfs het wisselen in de rust gaat bijna vanzelf. Beide ploegen kregen in de 2e helft wel erg veel last van de regen en vooral van de kou. Na 1 doelpunt van PKC floot de scheidsrechter eerder af. Jammer, met 0 – 1 verloren. PKC kwam juichend het veld af, de 1e overwinning dit seizoen, maar ook de 1e overwinning zolang als ze korfballen!

Natuurlijk feliciteerde we ze met de overwinning en genoten mee met de spelers van PKC.