Hoe vloog de bal – 7 oktober 2017

Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 07 oktober 2017.

IJsselvogels B1, C2 en D1 KAMPIOEN!!! Nadat vorige week al E1 en F2 kampioen waren geworden was het nu de beurt aan B1, C2 en D1 om de vlag te hijsen en de slagroomtaart aan te snijden. B1 keek na de 1e helft tegen een 5-7 achterstand aan tegen nr. 2 Albatros B1. Wat er in de limonade zat weet ik niet maar de achterstand werd bliksemsnel omgetoverd in een 12-7 voorsprong om uiteindelijk met 13-10 te zegevieren. C2 speelde tegen medekoploper KCC / SO natural C2 en na de 5-5 uit werd het nu 6-6 waardoor beide teams zich kampioen mogen noemen. D1 liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was en versloeg KCR D1 ruim met 12-3 waardoor ook zij zijn verzekerd van het kampioenschap. Gefeliciteerd allemaal! Van de 20 gespeelde wedstrijden werden er 8 gewonnen, speelde er 2 gelijk en leden er 10 een nederlaag. De grootste overwinning kwam op naam van het 4e dat thuis met 16-6 van Nexus 2 won. Topscoorder van de week werd voor het eerst Lucas Rijlaarsdam die in F2 maar liefst 7x wist te scoren, klasse Lucas! De resultaten:

Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen van:  het 3e,MW1, D3, E2, E4, F1 en F2.

ONDO 1 – IJsselvogels 1   12-10   Vorige week zaterdag speelde IJsselvogels tegen Vitesse en heeft IJsselvogels 1 zijn eerste overwinning behaald!! Na een voorsprong kwam Vitesse helaas terug, maar Eva en Peter wisten in de laatste minuten de gelijkmaker en de winnende goal te maken. Zaterdag 7 oktober  speelde IJsselvogels 1 de uitwedstrijd tegen ONDO 1 in Middelburg. De wedstrijd begon goed. Peter en Christiaan scoorde twee schoten en brachten IJsselvogels gelijk op voorsprong, maar daar had ONDO antwoord op en kwam weer gelijk met ons. Zo scoorde beide ploegen om en om en was de stand in de rust 6 – 6. Verdedigend hadden we de taak om ONDO uit hun dynamische spel te halen, door veel achter te verdedigen. In de eerste helft was goed te merken dat ONDO het hier erg moeilijk mee had. In tweede helft kwam Coen op de plek van Christiaan en scoorde gelijk een doelpunt en bracht IJsselvogels weer op een punt voorsprong, 6 – 7. ONDO bracht kort daarna de stand weer op gelijke hoogte en scoorde beide ploegen weer om en om. In de laatste minuten van de tweede helft kwam ONDO toch op een voorsprong van twee punten, 11 – 9. Hannah wist het gat hierna nog met een punt te verkleinen, maar dat mocht helaas niet baten. De eindstand was 12 -10. Doelpunten werden gescoord door: Christiaan 2x, Peter 2x, Stan 2x, Eva 1x, Tamara 1x, Coen 1x en Hannah 1x. Volgende week speelt IJsselvogels 1 thuis tegen Twist dat hetzelfde aantal punten heeft. Taak voor IJsselvogels 1 om de punten te pakken en de eerste helft veldcompetitie af te kunnen sluiten met 5 punten.

ONDO 2 – IJsselvogels 2    8-12   In Oost-Souburg ontving het op de 3e plaats staande ONDO 2 het nog puntloze IJsselvogels 2. Hat gaat de laatste weken steeds beter alleen de beloning bleef tot nu toe uit. Na 2-0 achter was het Jeffrey die beide teams weer op gelijke hoogte schoot door 2-1 en 2-2 te scoren. Hierna liep ONDO uit naar een 5-2 voorsprong en een 6-4 ruststand met voor het 2e nog doelpunten van Mike D. en Tamara. Na de rust een herboren IJsselvogels 2 dat via opnieuw 2 goals van Jeffrey op 6-6 wist te komen. Bij 7-6 nog een laatste stuiptrekking van ONDO 2 waarna het 2e dankzij 2 doelpunten van Mike A. en 1 van Jeffrey en Hannah de 7-6 achterstand omboog in een 7-10 voorsprong, en ongekende weelde voor het 2e. ONDO scoorde nog 8-10 maar doelpunten van Jeffrey, zijn 6e, en het 2e doelpunten van Hannah bepaalden de eindstand op 8-12. Trainer-coach Wim Korving zag de hatelijke 0 verdwijnen en het 2e de aansluiting weer vinden met de concurrenten al zijn de laatste 2 wedstrijden wel tegen de nrs. 1 en 2 van de ranglijst, succes 2e!

RWA 4 – IJsselvogels 3   20-15   Helaas niets ontvangen! Het 3e verloor opnieuw, nu met 20-15 van het lager op de ranglijst staande RWA 4 uit Rhoon dat door deze overwinning op gelijke hoogte kwam met ons 3e. Na een goede start moet het 3e nu even op de tanden bijten en zich snel proberen te herstellen om weer in de bovenste regionen mee te blijven draaien.

IJsselvogels 4 – Nexus 2   16-6 Na de zeperd tegen KCR 5 en de uitgestelde wedstrijd tegen Vriendenschaar 5 (gepland voor 09 oktober) konden wij eindelijk weer het veld in om de ingeslagen weg te vervolgen. Met een volledige samenstelling werd de strijd aangegaan met Nexus 2 uit Schiedam. Meestal zijn 2e teams vaak renners en spelen in een hoog tempo. Het begin van de wedstrijd was evenwichtig en het 4e scoorde het eerste door Leonie (1-0) en direct gevolgd door Carlo (2-0), de 2-1 lag er direct in na de wissel maar door goed verdedigen kon het 2e aanvalsvak rustig zoeken naar de goal en werd uiteindelijk gemaakt door Tom (3-1). Direct werd de 3-2 gescoord door Nexus, maar Carlo herstelde de voorsprong met een mooie uitgespeelde goal onder de korf (4-2). Het gaspedaal werd ingedrukt en IJsselvogels 4 liep binnen 5 minuten uit naar een 7-2 voorsprong (Stef 5-2, Laura 6-2 en Leonie 7-2). Een zeer uitstekend spelende Stef legde z’n directe tegenstander volledig aan banden en legde hierdoor het aanvalsspel van Nexus volledig stil en hierdoor kon IJsselvogels 4 de voorsprong verder uitbouwen naar een ruststand van 10-2 (8-2 Roos, 9-2 Stef en Laura 10-2). Wat heb je dan als coach nog toe te voegen in de rust? De spelers waren zelf duidelijk in de rust. Geduldig spelen en de voorsprong in stand houden. Tot 13-5 werd er om & om gescoord (Leonie 11-2, Stef 12-3 en Rob 13-4) en daarna gaf Nexus het een beetje op en ging IJsselvogels 4 gezellig door met scoren (Erwin T 14-5 / 15-5) en Roos maakte de 16-5 uit een zeer vlot lopende aanval. Het slotakkoord was van Nexus 16-6 eindstand. Stef en Leonie (ieder 3x) Laura, Roos, Erwin Carlo (ieder 2), Rob en Tom (ieder 1) maakte de doelpunten. Nikki veroorzaakte de strafworp welke Laura benutte en zodoende heeft iedereen gescoord. Een ploeg die over meerdere spelers kan scoren…juist…die zijn moeilijk te verslaan en met dat vertrouwen gaan wij maandag de 2e plaats weer terug veroveren. Helaas is RWA 5 een klasse apart maar de laatste wedstrijd van dit helft seizoen zullen wij onze huid zo duur moeilijk verkopen en zullen niets weggeven tegen de koploper RWA 5. Van Marco.

DES 6 – IJsselvogels 5   15-7   Vandaag de laatste veldwedstrijd voor het vijfde. Met coach René Prins en invallers Luc en Esmee mochten we naar Delft. We laten ons enigszins overdonderen door DES en komen op 5-0 achterstand. Dan weet Remon een mooi afstandsschot te scoren en Lisa een stip. Toch loopt DES verder uit richting rust en gaan we met een achterstand van 10-3 de rust in. Na de rust weten Mick en Peter al snel de korf te vinden. Het spel werd beter en we kregen betere kansen, maar helaas komen we niet dichterbij. DES is erg zuiver en daar konden we niet tegenaan scoren. De wedstrijd is met 15-7 geëindigd. Goals van: Lisa 2x, Peter 2x, Remon 1x, Mick 1x, Luc 1x. René, Luc en Esmee bedankt! Karin.

Twist MW1 – IJsselvogels MW1   17-7   Thuis een gelijk opgaande wedstrijd die nipt met 11-12 werd verloren. Uit kon het Midweekteam tot 3-2 bijblijven maar daarna liep Twist MW1 via 5-3 uit naar 10-3. Gelukkig scoorden hierna Sandra, Wilco en Christa waardoor de ruststand 10-6 werd. Na de rust liep Twist uit naar 13-6 en lukte het alleen Matthijs om nog één  keer te scoren waardoor er met 17-7 werd verloren ondanks 2 treffers van Wilco en 1 van Joost, Rob, Sandra, Christa en Matthijs.

KCC / SO natural A2 – IJsselvogels A1   23-9  Zaterdag moesten we tegen koploper KCC A2. Zonder Jesse en Karlijn reisden we af naar Capelle. De opdracht was gewoon plezier hebben en niet teveel willen. Vanaf het begin was al duidelijk dat KCC ging winnen. Op ieder front waren ze net beter en scherper en de scores vielen aan hun kant ook erg makkelijk in de eerste helft. Na een 15-4 ruststand hebben we ons redelijk herpakt in de tweede helft waardoor de eindstand 23-9 voor KCC werd. De goals werden gemaakt door Sam 3x Merel 2x Laura 2x Jelle S 1x en Dyonne 1x. Stefan en Dyonne bedankt voor het meespelen! Door Sam.

IJsselvogels A2 was vrij.

IJsselvogels A3 – Reeuwijk A2    5-5   Uit werd met 13-6 van deze tegenstander verloren maar A3 is de laatste weken beduidend beter gaan spelen. Wel heel de wedstrijd achter gestaan maar toch nog knap een 5-5 gelijkspel uit het vuur weten te slepen. Na 0-1 scoorde Tom 1-1 en na 1-2 was het Sanne die voor 2-2 zorgde. De ruststand was 2-3 voor Reeuwijk A2. Na de rust werd het zelfs 2-4 maar 2 doelpunten van Sanne zorgde weer voor een gelijke stand, 4-4. Opnieuw nam Reeuwijk een voorsprong, 4-5, maar gelukkig was het Tom die zowel het eerste als het laatste woord wilde hebben en de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten, eindstand 5-5.

IJsselvogels B1 – Albatros B1   13-10   KAMPIOENEN!!!  Wat een wedstrijd……daar is gelijk alles mee gezegd. Nog nooit is er zo vroeg voor de wedstrijd ingeschoten, maar vandaag is alles anders. Tijd voor het praatje voor de wedstrijd. Strakke koppies, maar wel heel veel zin om te spelen en uiteraard heel graag kampioen worden. Na het 1e fluitsignaal was het direct duidelijk, het loopt niet zoals alle vorige wedstrijden. Albatros had duidelijk geleerd van de heenwedstrijd en zette tactisch de goede spelers op de goede plek. Er waaide ook nog eens een vervelende wind over het veld waar we niet echt antwoord op hadden. Met de wind mee schieten werd nog verteld, maar kon niet echt uitgevoerd worden. Het ging gelijk op van 1-0 naar 4-4, maar daarna was het albatros wat een gaaitje pakte van 3 punten. De aanvallen liepen niet en we konden maar moeizaam tot een doelpoging komen. Net voor rust maakte Evi een belangrijk doelpunt wat de ruststand op 5-7 bracht. In de rust was het zaak rustig te blijven en over proberen te brengen dat er nog niks aan de hand is en als we 7-7 kunnen maken we eroverheen gaan. Iedereen was druk bezig met hoe het wel en niet moest, maar de coach vertelde alleen maar “het baltempo moet omhoog, bewegen als je een pass hebt gegeven en dichterbij de korf uitkomen”. Ook spelen we de 2e helft windje mee, dus dit moet goed komen. Iedereen weer het veld in voor de 2e helft en wat gebeurt er……jawel 6-7, 7-7, 8-7, 9-7, 10-7, 11-7 en 12-7. In The pocket!!! Ze waren weer in oude doen en wat is het dan leuk om te zien. Iedereen verdiend hier zeker een compliment en blijkt dat deze ploeg mentaal ook zijn mannetje staat. Onze stofzuiger Thirza verdiend wel een extra complimentje want wat heeft zij er ontzettend veel ballen uitgehaald en wat moet het vervelend zijn als je tegen haar moet spelen. Maar zoals in het praatje voor de wedstrijd al gezegd, je moet het met z’n achten doen en dat hebben ze ook zeker gedaan. Geen gemopper en alleen maar fanatiek en positief. De eindstand kwam uit op 13-10 waardoor we tot op heden ongeslagen KAMPIOEN zijn geworden. Volgende week nog een inhaalwedstrijd tegen Vriendenschaar en ook deze zal zeker gewonnen willen worden. Rest mij de reserves te bedanken en uiteraard ook het publiek. Ook een bedankje naar Sam die gezien de blessures van Patrick en David bereid was om een aantal wedstrijden mee te ballen waar we heel erg blij mee zijn. Een laatste bedankje gaat uit naar de sponsor. Bouwbedrijf VINK wil ik bedanken voor het sponsoren voor de shirts en het kadootje wat na de wedstrijd voor het behaalde kampioenschap werd uitgedeeld. Bedankt. Al met al een geslaagde 1e helft veld waar deze coach best trots op jullie is hoe jullie spelen en trainen. Met de basis zoals we nu spelen kunnen we zeker verder gaan uitbreiden en wie weet hoe dit in de zaal uitpakt. Dinsdag nog een bekerwedstrijd tegen KCC wat een zeer lastige pot zal worden, maar ja het is voor de beker dus…….. Doelpunten werden gemaakt door: Remmert 4x, Sam 3x, Annelies 3x, Evi 3x. Berry.

Valto C1 – IJsselvogels C1   uitgesteld naar a.s. zaterdag.

IJsselvogels C2 – KCC / SO natural C2   6-6   IJsselvogels C2 KAMPIOEN! Zowel onze C2 als KCC hadden 7 punten uit 5 wedstrijden en konden beiden kampioen worden. Uit werd het 5-5, dus weinig niveau verschil tussen beide teams. Na 0-1 achter was het Tim die uit een fraaie doorloper 1-1 scoorde gevolgd door de 2-1 van Amber, eveneens uit een fraaie doorloper. KCC scoorde van afstand 2-2 waarna Wesley ons uit een mooie doorloopbal weer op een 3-2 voorsprong zette. Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en gingen we met een 3-3 stand de rust in. Benjamin, van afstand, scoorde 4-3 maar een vrije bal van KCC zorgde weer voor 4-4. Een hele mooie doorloopbal van Iris zette C2 opnieuw op voorsprong, 5-4, maar een stip tegen betekende  5-5. Toen scoorde Benjamin zijn tweede doelpunt, opnieuw van afstand, 6-5 en leek de overwinning in de knip te zitten. Helaas betekende de eerstvolgende tegenaanval opnieuw de gelijkmaker, 6-6, hetgeen ook de eindstand werd. Gezien het spelbeeld en het scoreverloop een terechte eindstand al was het jammer dat wij tot twee keer toe een strafworp misten. Omdat wij een 4 doelpunten beter doelsaldo hadden staan wij nu bovenaan op de ranglijst maar zijn we gedeeld kampioen met KCC / SO natural C2. Naast de doelpuntenmakers Benjamin 2x en Tim, Amber, Wesley en Iris 1x spelen ook Anna, Lisa, Isa en Sander in dit succesvolle C2. Op naar de zaal waar we KCC C2 weer als tegenstander tegen komen.

Volgende week dinsdag en donderdag (17 en 19 oktober) is er GEEN trainen voor C2 i.v.m. de herfstvakantie.

Gemini C1 – IJsselvogels C3    5-2   Een lastige wedstrijd uit bij Gemini, het weer zat niet mee. Regen en wind. En dan ook nog op gras. Dat wordt glibberen. Maar gelukkig had de tegenstander hier ook last van. De C3 komt goed voor met een mooi schot van Rosanne. Maar Gemini komt goed terug en zo staat de ruststand van 2-1 op het bord. 2e helft begint helaas met goals tegen en Gemini loopt uit naar 4-1. Gelukkig krijgt Nina een stip mee, die mooi wordt binnengeschoten door Lienke. De laatste goal was van Gemini en zo is de eindstand 5-2. Mijn complimenten voor het team, jullie hebben ondanks het weer, goed geknokt voor iedere meter.  Joost.

IJsselvogels D1 – KCR D1   12-3   IJsselvogels D1 kampioen!! De 12-3 overwinning van vandaag was voldoende voor de D1 om het kampioenschap binnen te halen. En de complimenten daarvoor zijn volledig voor de dames en heren in het team. Was er vorig jaar veel scorend vermogen in het team dat doorging naar de C zijn er dit seizoen weer anderen opgestaan die deze rol zijn gaan vervullen (Finn, Rosa, Stijn en Jesca). Hebben we weer aanjagers die ballen onderscheppen (Lucas en Olivier) en stille krachten die altijd in de basis goede dingen doen (Simone en Dominique). En dan kun je in de 1e klasse op het veld gewoon weer kampioen worden door alle tot op heden gespeelde wedstrijden te winnen. Donderdag nog een wedstijd tegen de nummer 2 KOAG maar dat is vooral voor de eer nog van belang. De wedstrijd van vandaag begon nerveus door de mogelijkheid van het kampioenschap en KCR kon in het begin nog het tempo bijhouden. De 1-0 van Jesca, 2-1 van Olivier en 3-2 van Olivier gaven KCR nog enige hoop.

De  tweede aanval schakelde een tandje hoger en de verdediging ging dicht en toen was het met de rust 6-2 door goals van 2 x Finn en 1 x Rosa. Na de rust knalde de 1e aanval met scherp (2x Stijn en 3x Jesca) en door het slotakkoord in de toen al volledig gespeelde wedstrijd van Rosa werd de 12-3 eindstand bereikt en kon de welverdiende taart geslacht worden. Matthijs en Manon deelden ook de diploma’s en medailles uit, vanuit Stefan RvCs nieuwe tshirt bedrijf mooie inschiet T-shirts met naam (dank Stefan!) en vanuit onze trouwe sponsor (VNE Export) een heerlijke chocolade letter (dank Ruud en Miranda!). Donderdag nog een wedstrijd en dan door naar de warme en droge zaal. André.

Nieuwerkerk D3 – IJsselvogels D2    6-2   Vandaag de laatste buitenwedstrijd voor de D2, uit tegen Nieuwerkerk D3. De vorige keer was het een spannende wedstrijd, met winst voor ons, dus we gingen er tegenaan. De eerste helft verliep helemaal niet slecht. Er waren veel kansen, er werd geprobeerd snel over te spelen (best lastig met zulke lange tegenstanders!) en volop inzet! Niet alles verliep even soepel, maar we hebben hele mooie dingen gezien! Helaas wisten we niet de korf te vinden, Nieuwerkerk wel, waardoor we met 2-0 de rust in gingen. In de tweede helft hebben we het goede werk voort kunnen zetten. Lotte wist met een slimme loopactie haar dame het bos in te sturen en wist al vroeg in de tweede helft de 2-1 te scoren. Helaas was Nieuwerkerk een stapje sterker en gingen ze er, ondanks een mooi doelpunt van Levi, vandoor met de punten. Eindstand 6-2. Goals van Lotte en Levi. Op naar de wedstrijden in de zaal! Van Karin.

IJsselvogels D3 – Korbis D3    2-4   Helaas niets ontvangen!  Na de uitwedstrijd eerder nipt met 3-2 te hebben verloren zat er vandaag misschien een stuntje in bij de wedstrijd van D3 tegen Korbis D3. Ik weet alleen dat jullie met 2-4 hebben verloren waardoor jullie op de 3e plaats zijn geëindigd.

KOAG E1 – IJsselvogels E1    6-9   Op 7 oktober speelde het kampioensteam IJsselvogels E1 een uitwedstrijd tegen KOAG. De omstandigheden rond deze laatste wedstrijd van het veldseizoen waren behoorlijk herfstachtig. Een dreigende, donkergrijze wolkenlucht en een gure herfstwind. De overwinningsroes van de zaterdag ervoor leek bij de kampioenen Luna, Nora, Sven, Timo en Marnick nog niet helemaal uitgewerkt. Het was KOAG dat verdiend op 1-0 kwam. Gelukkig trok Luna de stand gelijk, waarna Marnick IJsselvogels aan een voorsprong hielp.  Daarna was het KOAG dat de klok sloeg. Binnen de kortste keren stond het 4-2 in het voordeel van het team uit Krimpen aan den IJssel. Marnick scoorde de aansluitingstreffer (4-3), maar KOAG liep daarna uit naar 5-3. Toen werd het Timo-time: vier treffers achter elkaar! Daarmee werden de rollen helemaal omgedraaid en stond IJsselvogels opeens op een 5-7 voorsprong. Marnick zorgde voor een ruimere voorsprong (5-8), waarna KOAG nog iets terug deed (6-8). Op de valreep scoorde Marnick nogmaals, waardoor met een 6-9 overwinning een uitroepteken werd gezet achter een fantastisch seizoen. Ondanks de inzet van een geheim wapen (een agressieve rivierkreeft in het veld) bleek KOAG een maatje te klein voor het vijfkoppig monster van IJsselvogels. Wat is het een positief en goed op elkaar ingespeeld team! De spelers kijken nu al uit naar het zaalseizoen onder leiding van hun fanatieke en enthousiaste coaches: Sam, Remmert en Patrick. Scores: Luna (1x), Timo (4x), Marnick (4x). Van Arjen.

KOAG E3 – IJsselvogels E2     1-6   Helaas niets ontvangen! Een wedstrijd die ging om de 2e plaats en duidelijk in het voordeel van E2 werd beslist. Thuis werd al met 4-1 gewonnen waardoor jullie met 8 punten uit 6 wedstrijden keurig 2e zijn geworden achter kampioen Nieuwerkerk E3. Verder weet ik helaas niets van jullie (ongetwijfeld goede) wedstrijd.

IJsselvogels E3 – KCC / SO natural E2    4-3   Gelukkig nog droog, begon de E3 aan de wedstrijd tegen KCC. Ze hadden er zin in. Lieke opende de wedstrijd met 1-0. Er werd lekker naar elkaar overgespeeld, maar dit zou wat strakker kunnen. De tegenstander kon vaak de bal onderscheppen. Vandaag speelde nieuwkomer Luc zijn eerste wedstrijd mee en dat deed hij niet onverdienstelijk. Hij speelde de bal al goed over en maakte het zijn tegenstander aardig moeilijk. Scoreverloop ging gelijk op, maar IJsselvogels schreef de overwinning op hun naam door met 4-3 te winnen. Lieke en Tiddo scoorden beiden 2x. Ook het korfschieten werd gewonnen. Goed gedaan E3! Van Sandra.

KCR E7 – IJsselvogels E4    3-1   Helaas niets ontvangen! In Ridderkerk moest E4 helaas zijn meerdere erkennen in KCR E7 dat met 3-1 net iets te sterk was. Helaas weet ik niet wie de eer redde. Nog één wedstrijd tegen hekkensluiter Vitesse E5 hetgeen jullie eerste overwinning zou (kunnen) betekenen en een leuke afsluiting zal zijn van de 1e helft veld, succes!

Korbis F1 – IJsselvogels F1   12-1   Helaas niets ontvangen! In deze afdeling is Korbis F1 een klasse apart en dat bleek vandaag opnieuw. Thuis kon F1 de schade nog tot 1-5 beperken, helaas werd het dit keer 12-1. Wie de eer redde? Helaas, ik weet het niet. Er zal bij jullie gerichter moeten worden getraind op de wedstrijd want er zit volgens mij veel meer in dit F1 dan jullie tot nu toe laten zien.

Zowel vrijdag 13 als vrijdag 20 oktober is er GEEN trainen voor F1, F2 en de nieuwe kinderen in verband met de herfstvakantie.

ONDO F5 – IJsselvogels F2    2-11   F2 moest helemaal naar ’s Gravenzande om de laatste wedstrijd tegen ONDO F5 te spelen. Vorige week al kampioen geworden maar duidelijk is dat F2 is gegroeid deze 1e helft veldcompetitie. De laatste wedstrijden wordt er lustig op los gescoord en ook vandaag werd het mandje weer makkelijk gevonden. Pas bij 2-11 stopte de teller, klasse F2. De wedstrijd was op gras in grotendeels miezerregen. De bal was daardoor nat en glad waardoor deze vaak door de handen gleed. Ondanks dit werd er vaak goed overgespeeld waardoor met name Lucas veel kon scoren. Hij kreeg ook nog een keer een strafworp omdat een doelpoging door een tegenstander gehinderd werd. Deze strafworp ging er ook in! Totale scores: lucas 7x lilly 2x florian en thijme beide 1x. Allemaal goed gespeeld! Korfschieten helaas nipt verloren met 3-2. Bedankt voor het coachen Olga.

P.S. Wedstrijdverslagen en/of scoreverloop voor “Hoe vloog de bal ……” insturen voor maandagavond 20.00 uur naar s.slingerland@planet.nl