Hoe vloog de bal – 21 oktober 2017

Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 21 oktober 2017.

Afgelopen zaterdag kwam alleen A1 nog in actie om een eerder, vanwege een onbespeelbaar veld, gestaakte wedstrijd thuis tegen Vitesse A2 uit te spelen. Alle andere teams konden genieten van een weekje rust en ik moet eerlijk zeggen dat mij dat in ieder geval uitstekend beviel. De eerste trainingen in de zaal vinden deze week plaats, zaterdag een mix-toernooi en diverse oefenwedstrijden terwijl het 1e en D1 al voor de bekercompetitie in actie komen, succes 1e en D1! Volgende week zaterdag 4 november ook nog volop oefenwedstrijden en vanaf zaterdag 11 november gaat de zaalcompetitie van start. Ook dit jaar is er weer een 100% taart te winnen voor die ploeg die het langst zijn/haar 100% score weet vast te houden, een nederlaag of zelfs een gelijkspel is al voldoende om niet meer in aanmerking te komen voor die overheerlijke slagroomtaart van Bakker Johan, succes allemaal!

Op welke plaats zijn onze teams na de 1e helft veldcompetitie 2017-2017 geëindigd:

IJsselvogels A1     7e plaats     7   1   0   6   2   93-138
Vandaag was voor IJsselvogels A1 de laatste wedstrijd op het veld tegen Vitesse A2. Deze wedstrijd waren wij al begonnen op 9 september maar omdat het weer het niet toe liet konden wij deze wedstrijd niet uitspelen. We stonden 2-9 achter op het moment dat er werd besloten dat de wedstrijd op een ander moment verder gespeeld moest worden. Dat was vandaag, we moesten eigenlijk nog 26 minuten spelen maar dat werden er 30. We gingen er met goede moed in en we gingen er echt voor ook al stonden we toch 2-9 achter. Helaas kwamen we al snel op een 2-10 achter stand maar dat lieten we niet zomaar gaan, wij scoorden er daarna 3 waardoor we op 5-10 kwamen. Maar ook Vitesse scoorde er daarna weer 3.  Een nadeel is natuurlijk dat je maar een half uur speelt en er dus minder wordt gescoord wordt.  In totaal hebben wij (IJsselvogels) en Vitesse er beide 6 gescoord, wat betekent dat dit deel van de wedstrijd op een gelijkspel is gekomen. Een gelijk spel is dus erg goed als je je bedenkt dat wij eerst met 9-2 achter stonden. Helaas betekent dat dat wij deze wedstrijd uiteindelijk verloren hebben met 8-15. De doelpunten komen van: Jelle S, Jelle R, Dave, Loisanne en Roos. Van Roos.

IJsselvogels A2     6e plaats     7   2   0   5   4   73-126

IJsselvogels A3     3e plaats     6   1   2   3   4   45-52

IJsselvogels B1     1e plaats     6   6   0   0   12   110-43     KAMPIOEN!

IJsselvogels C1     3e plaats     6   2   0   4   4   47-55

IJsselvogels C2     1e plaats     6   3   2   1   8   47-31     KAMPIOEN!

IJsselvogels C3     4e plaats     6   0   0   6   0   8-49

IJsselvogels D1     1e plaats     6   5   0   1   10   54-28     KAMPIOEN!

IJsselvogels D2     3e plaats     6   2   1   3   5   29-38