Hoe vloog de bal… 3 mei 2014?

Op 3 mei een zeer beperkt wedstrijdprogramma. Alleen A1 en A4 kwamen in het veld voor een inhaalwedstrijd in de meivakantie. Beide juniorenteams strijden nog volop om de titel.

A1 won bij Vitesse A1 simpel met 11-18 en was Vitesse nou niet het grote struikelblok in de kampioenswedstrijd in de zaal? Geen doelpuntenmakers bekend, maar in elk geval 4 punten voorsprong met nog 3 wedstrijden te gaan. Op naar het kampioenschap!

A4 speelde als nummer 2 tegen koploper Vlaardingen A2 en allebei de teams hadden nog niet verloren. Na winst is het kampioenschap eigenlijk niet meer mis te lopen. Maar als je dan na 8 minuten met 0-3 achter staat… tsja! Na 15 minuten werd A4 wakker, ongetwijfeld door bemoeienis van coach Marco langs de lijn. Voor rust werd orde op zaken gesteld en werd een 7-4 voorsprong gepakt. Na rust was het laatste wapenfeit van Vlaardingen de 7-5, waarna de wals werd aangezet en met 15-5 werd gewonnen. Mike 5x, Dennis 4x, Daan en Jodie 2x en Kim en Bas scoorden. Op naar iets moois!!