IJsselvogels G1 14 Februari 2015

De zaterdag van de mooie doelpunten!!!

1e wedstrijd; Vriendenschaar G1 – IJsselvogels G1. Een vliegende start van Vriendenschaar en na een paar minuten staan we 2 – 0 achter.

Maar dan, er wordt door IJsselvogels goed overgespeeld, alle 4 de spelers doen goed mee en er valt een prachtig doelpunt ….. Marendah staat op háár favoriete schotafstand. Waarop ze tijdens de training zo zuiver is en ook nu lukt het …. 2 – 1 door een mooi afstandschot, de eerste in haar korfbalcarrière. De medespelers juichen extra en ook ons publiek staat op de banken. Super.

Daarna scoort Janita een mooi doelpunt en de jarige Ruud zorgt ervoor dat we met de stand 3 – 3 gaan wisselen.

De 2e helft wordt er prima gekorfbald, veel inzet, mooie acties, alleen het scoren wil niet zo lukken. Vriendenschaar scoort nog 4 keer en bij IJsselvogels alleen Jeroen nog 1 keer met een mooi afstandschot.

Vriendenschaar – IJsselvogels 7 – 4 maar een leuke spannende wedstrijd.

P2149974

Na een uurtje rust weer even opwarmen voor de 2e wedstrijd.
Opnieuw een warming up. Probeer al lachend je evenwicht maar te bewaren. Best lastig hé Alex, Issam en René?

P2149977

De 2e wedstrijd gaat heel anders. PKC G1 heeft erg veel moeite met IJsselvogels vandaag. Ze doen verschrikkelijk hun best maar bij IJsselvogels lukt bijna alles. De jarige Ruud heeft de smaak te pakken en scoort 2 x achter elkaar daarna scoort Janita haar 2e doelpunt van de dag (komt vast door je mooie IJsselvogels trainingspak!!). IJsselvogels – PKC 3 – 0.

De 2e helft het 2e bijzondere doelpunt. Issam valt, zit lachend op de grond, maar de bal was al uit het andere vak onderweg, hij vangt toch netjes de bal, staat snel op, ziet dat zijn tegenstander niet oplet en scoort een afstandschot! Daarna lachende teamgenoten en een dol enthousiaste Issam met een rondje door de sporthal (en die is groot in Maasdijk!).

Aanvallend heeft Issam de smaak te pakken. Hij scoort nog een afstandschot en gaat dan proberen zijn medespelers te laten scoren. Vrij onder de korf en toch de bal naar de andere vakgenoten gooien… knap. Na een afstandschot van Robert een korte kans voor Issam en … zijn derde doepunt van de dag. IJsselvogels – PKC 6 – 0.