Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Wat een topweek, de clinics met Leon Simons en Jan de Jager waren meer dan geslaagd. Dit was de start van een grandioze feestweek. Alle spelende leden werden getrakteerd op een leerzame avond en een korfbal boodschap. Bij de D/E jeugd mochten zelf de spelers Leon en Jan uitdagen om zelf aan te vallen of te verdedigen. Sommigen kwamen zelfs tot scoren tegen deze oud-internationals. Een geslaagde avond welke een vervolg kreeg op dinsdag met de clinic voor de F-jes en de G’s, een geweldige combi tussen
onze aller jongste en onze meest gewaardeerde leden. Leon en Jan nogmaals dank voor jullie inbreng!

Aansluitend de gala avond, de toespraken van de voorzitter, de wethouder en de afgevaardigde van de KNKV waren “politiek correct” getint en soms uitdagend over en weer, maar vooral met respect gesproken. De cheque aan Kika werd door Sam Klijn overhandigd en het bedrag van € 737,60 is reeds overgemaakt. Na het aftellen en proosten op 50 jaar IJsselvogels werden de loten tevoorschijn gehaald en de live trekking van de prijzen 1 t/m 15 voltrokken door de notaris Wagener. De uitslag is elders in dit clubblad te vinden. Van de 2500 loten zijn er 1671 verkocht en wensen de winnaars veel plezier met hun prijs.

Het Rabobank schoolkorfbaltoernooi werd mede door het mooie weer wederom een succes en Wim Slingerland sr kon terug zien op een geslaagde dag.

De vrijdagavond, wat kunnen wij hierover melden? Meer dan 100 kinderen in de kantine die overheerlijke pannenkoeken zaten te eten en hun eerste echte disco hadden. Eigenlijk was op deze avond de feestweek al geslaagd. De dans tussen de jongens & de meisjes was het toppunt van de avond en het was nog lang onrustig op het veld.

En dan de afsluitdag, opstaan met mooi weer en een geoliede organisatie toverde het speelveld om in een reusachtige opblaas toestellen festijn. Het gigantische springkussen, de reuze glijbaan, de stormbaan en de zeepbaan waren de meest opvallende attracties en de 15 teams waren de gehele dag druk in de weer om elkaar te bestrijden om de felbegeerde medailles. Nog nooit in de historie van IJsselvogels waren er zoveel mensen in de kantine om te genieten van een overheerlijk buffet. Rond de 200 (oud-) leden, voorzitters, trainers, sponsoren en vrijwilligers waren tezamen gekomen om gezellig bij te kletsen, herinneringen op te halen of oude bekende weer terug te zien. De sfeer was fantastisch en iedereen kon zich opmaken voor het grootste IJsselvogels feest ooit. De sporthal was omgetoverd tot een ware feestzaal en bijna 400 mensen konden genieten van de band en huis DJ’s Hendrik & Casper.

De slogan: IJsselvogels ben je met elkaar! werd deze week zeker onderstreept door alle vrijwilligers en sponsoren die belangeloos hebben meegeholpen om het tot een succes te maken. Wij gaan geen namen noemen, want anders vergeet je iemand. Dus namens de gehele Jubileumcommissie: IEDEREEN BEDANKT!!

Het digitale draaiboek werd zondagmiddag na de eindschoonmaak spreekwoordelijk dicht gedaan en de Jubileum commissie leden kunnen eindelijk weer over gaan naar de orde van de dag. De partners van de commissie leden krijgen eindelijk weer de aandacht die zij verdienen en hierbij bedanken wij ook onze wederhelften voor hun steun tijdens de afgelopen 2 jaar.

Tot over 10 jaar bij het 60-jarig bestaan.

De Jubileumcommissie KV IJsselvogels.