IJsselvogels4

Zonder Rob en Stef (beiden op vakantie) en Marieke (niet fit) op 7 februari de uitwedstrijd van het 4e tegen Avanti in Pijnacker. De start was voor de thuisploeg, 2-0, direct gecounterd door Lydia (2-1). Na 3-1 volgden drie goals op rij (Stan, Wilco, Alex): 3-4. Daarna weer op achterstand (6-4) en de hele wedstrijd achter de feiten aangelopen. 7-6 bij rust.

Tweede helft direct weer 9-6 achter en dus weer in de achtervolging. Keurig opgehaald tot 9-9 door goals van Alex, Laura (zekerheid vanaf de stip) en Wilco die dreigend en scherp was, maar telkens weer de eerste goal voor Avanti. Tot 12-12 telkens de gelijkmaker moeten maken (aanhoudend probleem…) tot de 14-12 viel (ongelukkige goal, want verdedigd, maar de scheidsrechter besliste anders). Het leek direct de nekslag. De 14-13 van de sterk spelende Alex bood hoop, maar de kansen op 14-14 vielen niet binnen.
Alex 4, Wilco 3, Ernst 2, Laura (sterke wedstrijd), Sascha, Stan en Noël scoorden. Dank aan de prima invallers Stan, Noël, Bas en Linda die onze wedstrijd mogelijk maakten.
Zuur, de tweede plaats wordt nu heel lastig. Volgende week weer een potje, thuis tegen KCC.