s_empty

Zaterdag 18 april had de G1 hun eerste veldwedstrijden in Sliedrecht.

Helaas mocht het mooie weer niet baten en heeft IJsselvogels beide wedstrijden helaas verloren.

De eerste wedstrijd: Merwede G2 – IJsselvogels G1 eindigde met een stand van 4 – 1. De verdediging was in de eerste helft niet heel scherp. De aanval had een paar goede kansen waaronder zelfs een paar doorloopballen. Paul wist aan het einde van de eerste helft een doelpunt te maken. De tweede helft werd er beter verdedigd en had de aanval in het begin lastig om tot doelpogingen te komen. Later in de tweede helft ging het beter, maar helaas wist IJsselvogels niet te scoren.

De tweede wedstrijd was IJsselvogels G1 – Movado G2 deze wedstrijd eindigde met een stand van 1- 3. Movado had in de eerste aanval veel kansen, maar gelukkig gingen ze er niet in. De eerste aanval had ook een aantal mooie aanvallen en goede kansen, maar wisten helaas niet te scoren. In de tweede helft was Issam degene die een mooi doelpunt scoorde. Ondanks het aantal kansen hadden we niet veel geluk en wisten we er helaas niet meer te maken.

16 mei moet IJsselvogels naar Gorinchem. Hier zullen we spelen tegen Tempo G2 en daarna tegen Wion G2.

Hopelijk weet de G1 dit keer wel punten te pakken!