s_empty

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen EKVA 2 uit Almere op het programma voor IJsselvogels 2. Bij winst zal het 2e de koppositie overnemen in de poule. We begonnen goed aan de wedstrijd. Verdedigend gaven we niet heel veel kansen weg en veroverde veel ballen uit een reboundduel. Aanvallend speelde we rustig en opzoek naar goede kansen. Daardoor kwam IJsselvogels op voorsprong en domineerde de eerste helft, wat resulteerde in een 5 – 7 ruststand.

Kort na rust bracht EKVA twee spelers in uit het 1e, wat de wedstrijd heeft doen kantelen. IJsselvogels verloor grip op de wedstrijd en kregen het zowel aanvallend als verdedigend lastig. Verdedigend konden we het niet opbrengen wat de eerste helft wel lukte, en kregen onnodige kansen tegen zoals doorloopballen en strafworpen. De tweede helft domineerde de tegenpartij en wist IJsselvogels geen grip meer op de wedstrijd te krijgen. De einduitslag is 17 – 12.