s_empty

De laatste wedstrijd op het veld. Zit er nog een kampioenschap in?? Helaas, Nieuwerkerk F2 speelde al vroeg en heeft met duidelijke cijfers gewonnen en is dus kampioen geworden. Gefeliciteerd. Tja en dan heb je nu al bij de F1 het ongeloof, kan het echt niet meer, ook niet als we winnen, zijn we dan ook niet samen kampioen? Nee helaas. En dan is het afwachten hoe de wedstrijd gaat verlopen. Nou daar waar was geen twijfel over of we die gingen winnen, want het stond binnen de kortste keren al 5-0 en de in de rust was er al een verschil van 10 doelpunten. En dan speel je als wel vaker weer tegen 5 spelers. Ook de 2e helft ging F1 gewoon door met scoren en werd er een eindstand bereikt van 21-5. Korfschieten werd gewonnen met 7-2. Een prima 2e plek dus en nu op naar de zaal waar hele andere tegenstanders staan te wachten. Hier zal het allemaal niet zo makkelijk gaan als nu en zal er zeker wel goed getraind moeten worden en zeer scherp aan de wedstrijd begonnen moeten worden. Spelen in de 1e klasse is andere koek. Maar we gaan er zeker wat van maken. Ik heb er weer zin in. Al met al een goed veldseizoen gespeeld waarin we zeker beter zijn gaan spelen, maar waar wel nog het een en ander beter zal moeten.

24-10-2015, Mixtoernooi, 9.00u – 10.45uu, omgekleed aanwezig om 8.50u

De doelpunten van vandaag:    wedstrijd:    Sahra 6x, Flo 2x en Tiddo 3x  Timo 1x en Luna 9x

korfschieten: Sahra 1x, Luna 2x, Tiddo 2x en Timo 1x