wedstrijdverslag G1 23 April.

10 uur verzamelen bij de Zuidplas. Oud trainster/coach Heleen was weer opgetrommeld en nam zelfs een auto mee van het Thomashuis. Super.

Kwart over 10, ook de laatste speler is gearriveerd dus op weg naar Sliedrechten en dat doen we als volgt. 1 auto met een modern navigatiesysteem en 2 auto’s die volgen (met gelukkig een papieren versie van de route….). Hoe dan ook, alle 3 de auto’s komen gelukkig op tijd bij Merwede! Grote Zwarte wolken met daartussen een heerlijk zonnetje. We hebben er weer zin in.

De eerste wedstrijd is tegen Dijkvogels. Een vriendschappelijke wedstrijd omdat Vriendenschaar waar we eigenlijk tegen moeten spelen te weinig spelers heeft deze zaterdag. Best jammer. Alex helpt Dijkvogels die een speler te weinig heeft en speelt een halve wedstrijd tegen Michel. De mannen doen het prima!

Dijkvogels komt met 1 – 0 voor maar gelukkig in de 2e helft scoort Jeroen een mooi doelpunt 1 – 1 wat gelijk de eindstand is.

Nu even 5 minuten rust en dan gelijk de officiële wedstrijd tegen WION G2. Het is voor ons iedere keer weer een verrassing welke spelers er worden opgesteld. Ook nu zagen we weer nieuwe gezichten. Dat allebei de ploegen een wit met rood shirt hebben vind de scheidsrechter nog tot daar aan toe maar dat bijna alle spelers/speelsters een rood broekje aan hebben……. Probleem snel opgelost, IJsselvogels spelers/speelsters in een oranje hesje en starten maar.

23 April 02 23 April 04

De eerste helft speelde WION super goed. Bij IJsselvogels wilde het niet lukken. Geen doelpunten werden er gescoord en zelfs het rondspelen lukte niet zo goed. WION scoorde wel 3 x. Na de rust korfbalde IJsselvogels rustiger en het spel werd steeds beter. De verdediging deed het prima en gelukkig had Paul een super dag en scoorde 4 doelpunten! Het 2e doelpunt was het 100ste doelpunt in zijn carrière!