Wedstrijdverslag G1 28 januari

Zaterdag 28 januari was het weer zover. De G1 had weer 2 wedstrijden op de agenda staan in Moordrecht!

De eerste wedstrijd was tegen koploper Movado G1. De eerste keer dat we tegen hen speelden verloren we. We wisten dus van te voren dat we tegen een goede tegenstander zouden staan en winnen er onwaarschijnlijk zou zijn.
Dus bij deze wedstrijd ging het met name om plezier. Gewoon leuk en gezellig met elkaar ballen.

We begonnen deze wedstrijd met een achterstand van 0-1. Onze aanval had het lastig tegen het stugge verdedigen van Movado. Gelukkig was Issam degene die de gelijkmaker 1-1 scoorde.
Helaas kwam Movado daarna weer op voorsprong, 1-2.
Na goed samenspelen wist Janita weer de gelijkmaker te maken 2-2.
Verdedigend stond IJsselvogels erg sterk. Helaas wist Movado nog 2 doelpunten te scoren, die wij eigenlijk als verdedigt zagen.
De eindstand was 2-5 voor Movado. Movado staat strak bovenaan met 12 punten en zal dan ook promoveren.
Oud trainer en coach van de G1 Marieke kwam gezellig naar de wedstrijd kijken en zij vond dat we verdedigend goed vooruit zijn gegaan.

Na de wedstrijd hadden een uur rust voordat we aan de volgende wedstrijd begonnen.
Even lekker eten en uitrusten voor de volgende lastige wedstrijd tegen KCR die 2e staan in de competitie.

De tweede wedstrijd is tegen KCR G1. Ook een lastige tegenstander.
Hier lagen mogelijk kansen om punten te winnen.

Helaas begonnen we de wedstrijd met een achterstand van 1-0.
Rene scoorde hierna met een mooi afstandsschot de gelijkmaker 1-1.
Hierop gaf KCR weer antwoord en nam weer een voorsprong 2-1.
De aanvallen waren wat rommelig en werden ballen geschoten die beter vastgehouden konden worden, maar desondanks scoorde Rene weer de gelijkmaker 2-2.
Er werd een tijdje door beide ploegen niet gescoord. Issam wist in de laatste paar minuten IJsselvogels op voorsprong te brengen, 2-3.
Daarna zaten de coaches billenknijpend op de bank. KCR kreeg een aantal kansen, maar wist deze niet te benutten.
IJsselvogels G1 won de wedstrijd met 2-3!

Dit betekent dat IJsselvogels een plek gestegen is op de ranglijst en niet meer laatste staat.

Scheidsrechters bedankt voor het fluiten!!