IJsselvogels1

Vandaag stond de tweede competitie wedstrijd op het programma tegen Swift in Middelburg.

Het is bekend dat de Zeeuwen stugge tegenstanders zijn en na een lange autorit was dit te merken bij de start van de wedstrijd. IJsselvogels begon gelijk met een 4-0 achterstand.

Eva scoorde de 4-1 door een vrije bal. Kevin en Jary volgde met een stip en een schot, wat de stand op 4-3 bracht. IJsselvogels heeft zich goed terug weten te knokken in de wedstrijd.

Beide ploegen bleven scoren, waarbij Manon een omdraaibal scoorde, 5-4. Uiteindelijk wist Eva met een schot de gelijkmaker 7-7 te maken. Voor de rust was Hannah degene die met een schot IJsselvogels op voorsprong bracht met een ruststand van 9-10. Deze wedstrijd hadden de punt spelers erg veel pech in de afronding, maar dat werd in de eerste helft goed opgevangen door de rest. Helaas werd dit de tweede helft niet doorgezet. De tweede helft verliep dan ook stroef. Swift openende de tweede helft met twee goals, waardoor IJsselvogels weer op een achterstand kwam, 11-10. Victor gaf hier snel antwoord op scoorde de gelijkmaker 11-11. Hierna volgeden er drie schoten van Leon, Victor en Manon, waardoor IJsselvogels weer op een voorsprong van12-14 kwam. Deze voorsprong was van korte duur. Door een slordige fase van IJsselvogels was deze voorsprong niet vast te houden. Er werden veel onnodige fouten gemaakt waar Swift van profiteerde, zij kwamen weer op een voorsprong van 16-14. Het kwam nog tot een gelijke stand van 17-17, waarbij Jary met twee mooie afstandsschoten de stand op 17-16 bracht en Eva scoorde de gelijkmaker 17-17. Er kwam nog een wissel. Mike uit tweede nam de plek van Kevin in, maar helaas mocht dit niet baten. De zeeuwen liepen uit en bleken deze keer sterker te zijn. De eindstand was 22-19.