s_empty

De eerste zaterdag na oud en nieuw had IJsselvogels G1 twee wedstrijden op het programma staan.

IJsselvogels G1 – Merwede/GKV
Dijkvogels G2 – IJsselvogels G1

Er was te merken aan ons spel dat we een paar weken niet getraind hebben.
De eerste wedstrijd was tegen Merwede/GKV.
De wedstrijd begon moeizaam, met plaatsfouten en veel verdedigt schieten.
Na een paar minuten ging het al wat beter. Ruud scoorde een mooi schot en bracht ons op 1-0. Merwede/GKV antwoordde hierop en scoorde 2 doelpunten, waardoor de stand op 1 – 2 kwam. René wist hierna nog 3 doelpunten te maken. 2 one-handers en 1 schot.
Verdedigend deed IJsselvogels het goed, waardoor ze deze wedstrijd wonnen met 4-2

De tweede wedstrijd was chaotisch. Het team wilde heel graag winnen, waardoor er ook bij deze wedstrijd veel verdedigt geschoten werd en veel plaatsfouten werden gemaakt .
Dijkvogels begon sterk uit de startblokken en kwam op voorsprong van 3 – 0.
IJsselvogels wist tot 3 -1 te komen, door een schot van René.
De tweede helft scoorde Mariëlle en was de stand 3 -2. Dijkvogels nam helaas de overhand en scoorde er nog 3 bij. Issam wist op het laatst nog een schot te maken en dat bracht de eindstand tot 6 -3 voor Dijkvogels.

De volgende wedstrijden zullen op 23 januari in Moordrecht gespeeld worden. IJsselvogels G1 staat gezamenlijk 4e met Vriendenschaar en Merwede/GKV. Spannende wedstrijden, dus kom ons aanmoedigen!!!