Wedstrijdverslag ONDO (M) 1  –  IJsselvogels 1

Vorige week zaterdag speelde IJsselvogels tegen Vitesse en heeft IJsselvogels 1 zijn eerste overwinning behaald!! Na een voorsprong kwam Vitesse helaas terug, maar Eva en Peter wisten in de laatste minuten de gelijkmaker en de winnende goal te maken.

Zaterdag 7 oktober  speelde IJsselvogels 1 de uitwedstrijd tegen ONDO 1 in Middelburg.

De wedstrijd begon goed. Peter en Christiaan scoorde twee schoten en brachten IJsselvogels gelijk op voorsprong, maar daar had ONDO antwoord op en kwam weer gelijk met ons. Zo scoorde beide ploegen om en om en was de stand in de rust 6 – 6.
Verdedigend hadden we de taak om ONDO uit hun dynamische spel te halen, door veel achter te verdedigen. In de eerste helft was goed te merken dat ONDO het hier erg moeilijk mee had.

In tweede helft kwam Coen op de plek van Christiaan en scoorde gelijk een doelpunt en bracht IJsselvogels weer op een punt voorsprong, 6 – 7. ONDO bracht kort daarna de stand weer op gelijke hoogte en scoorde beide ploegen weer om en om. In de laatste minuten van de tweede helft kwam ONDO toch op een voorsprong van twee punten, 11 – 9. Hannah wist het gat hierna nog met een punt te verkleinen, maar dat mocht helaas niet baten. De eindstand was 12 -10.

Doelpunten werden gescoord door: Christiaan 2x, Peter 2x, Stan 2x, Eva 1x, Tamara 1x, Coen 1x en Hannah 1x.

Volgende week speelt IJsselvogels 1 thuis tegen Twist dat hetzelfde aantal punten heeft. Taak voor IJsselvogels 1 om de punten te pakken en de eerste helft veldcompetitie af te kunnen sluiten met 5 punten.