Wedstrijdverslag G1

Vandaag onze laatste wedstrijden op het veld en het lijkt wel zomer!

Met z´n allen naar WION, lekker tussen de flats en dus nog een paar graden warmer.

 

We misten een paar spelers. De één had een feest, de ander was ziek en een paar spelers waren niet fit. Geen punt, lopen de anderen een stapje harder!

 

De eerste wedstrijd was tegen KCR G1. Een nieuwe ploeg. Voor de wedstrijd werd er al gezellig gekletst en ja hoor eindelijk weten we waar ze vandaan komen; uit Ridderkerk. Leuk gaan we daar ook een keer naar toe.

De wedstrijd was spannend. De spelers van KCR waren allemaal lang en super fanatiek. Eén van de heren van KCR raakte geblesseerd aan zijn knie. Vervelend. We wonnen de wedstrijd met 3 – 4.

1 doelpunt van Rene, 1 van Nicolien en 2 van Paul.

 

Na een uurtje uitrusten en een boterham eten op naar de volgende wedstrijd. Nu tegen WION G3.

Bij IJsselvogels wilde het nuniet lukken, veel ballen werden net verkeerd gegooid, met verdedigen waren we soms net te laat en de ballen draaide bij WION in en bij IJsselvogels uit de korf!

Jammer, WION scoorde 4 doelpunten – sommige heel mooi. Gelukkig scoorde Ruud ook een mooi doelpunt. IJsselvogels verloor met  1 – 4.

4 Okt 18

Een beetje teleurgesteld maar toch ook best trots gingen we terug naar Moordrecht.

Vader van Maarten, bedankt dat u toch gereden heeft terwijl Maarten ziek thuis was (beterschap). Andere chauffeurs natuurlijk ook bedankt.

Heleen bedankt dat voor het coachen (we waren een goed team).