20180630_112655

Fietsen naar New York in 6 uur levert ons 1800 euro op!

Wat was het super afgelopen zaterdag. Super weer, super opkomst en super resultaat dankzij die 185 deelnemers namens IJsselvogels!

In totaal hebben we 1800 euro bij elkaar verdiend door met elkaar in de polder te gaan fietsen! Verspreid tussen 10 en 16:00 startte in totaal 185 mensen die voor IJsselvogels wilden fietsen. De Rabobank Gouwestreek betaalt ons hiervoor sponsorgeld uit. Er is 5500 kilometer gefietst! Even voor het idee dat is als we dat allemaal achter elkaar zouden fietsen ongeveer van hier naar New York! Wat opviel was dat meer mensen (waaronder ook veel jeugd) de langere afstanden fietsten.

Naast het fietsen zelf was het zowel op de routes als ook bij de kantine gezellig. De zonnebrand stond klaar, drankjes, eten, ballonnen (dank Joost Schellaars!) en de muziek (dank Hendrik en Jesse!). En niet te vergeten de vele barmensen die wilden helpen en vaak langer bleven om de drukte  af te handelen. Het was een komen en gaan van deelnemers van IJsselvogels maar ook van alle andere verenigingen in de regio. Rabobank bedankt voor het organiseren, begeleiden en de mooie routes!

We kunnen wederom terugkijken op een mooi resultaat. Op naar volgend jaar! Mocht je dit jaar niet mee hebben gedaan dan zien we je ongetwijfeld dan.