4e pakt de draad weer op tegen Avanti

Na de nederlaag tegen titelkandidaat Oranje Nassau vorige week (geen verslag, uw verslaggever/coach was verhinderd) was het de dag na Pakjesavond tijd voor het duel tegen Avanti 5 uit Pijnacker. En juist dit Avanti had Oranje Nassau de enige nederlaag toegebracht.

 

In de beginfase van de wedstrijd veel scores aan beide zijden, waarbij Avanti een hoger rendement had. Van 4-5 naar 8-5 een sterke fase, helaas niet verder uitgelopen maar 9-6 bij rust was prima. De dames waren belangrijk met 7 van de 9 goals!

 

Na rust verdedigend sterk en uitgelopen naar 11-6. Ondanks een 11-8 tussenstand via 13-8 met 15-9 gewonnen (slechts drie tegendoelpunten in de tweede helft) en gewoon als gedeeld koploper in de competitie, samen met concurrent Oranje Nassau die met 4-11 bij de andere koploper Valto won.

 

Ernst 4x, Sascha en Lydia 3x, Laura 2x, Rob, Alex en Christiaan 1x voor de goals. In elk geval een prima teamprestatie, met 8 goede spelers en dito invallers (dank aan Tamara en Christiaan en ook Anouk voor het reserve zitten).

 

Voor onze vaste volgers: de wedstrijd tegen KCC (oorspronkelijke datum 13/12) is verplaatst naar maandag 15 december om 21:15 uur in Capelle.

 

Matthijs

Plaats een reactie