IJsselvogels4

7 maart, de laatste competitiewedstrijd in de zaal, op het sportcentrum van de TU Delft. Paal Centraal de tegenstander, waar in de thuiswedstrijd pas in de slotfase van werd gewonnen.

In Delft was de start duidelijk voor het 4e, 0-5 na een kwartier. Daarna wat minder scores, PC scoorde er twee op rij, maar een prima 2-7 ruststand.

 

Na rust de draad weer opgepakt en bij 3-9 hadden alle 8 IJsselvogels al gescoord. Via 5-12 een kwartier voor tijd leek een eenvoudige zege in de maak, maar uiteindelijk werd het nog 10-13, zonder echt in de problemen te zijn geweest.

 

Laura 3x, Rob 2x, Wilco 2x, Marieke 2x, Ernst, Lydia, Sascha en Stef scoorden.

De verwachting was dat KCC zou winnen tegen Valto en er een beslissingswedstrijd zou komen om plek 2 en promotie, maar na de wedstrijd bleek de onderlinge wedstrijd in 13-13 geëindigd (het eerste gelijkspel in de hele poule) en promoveert het 4e naar de Reserve 3e klasse.

 

Stiekem had het ook nog wel wat geweest, een wedstrijd op neutraal terrein, met een supportersbus, maar dat lijkt niet meer nodig. Klein drankje of biertje na afloop: een beloning voor een mooi zaalseizoen!

Het ‘zit’ erop, ook vanaf de bank. Nu op naar het veld, waar we onderaan staan, daar willen we graag nog wat stijgen.

Matthijs