Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

8 juni 2021

Reacties:

0
 juni 8, 2021
 0
Categorie: Clubblad

De hele week bloedheet en ja hoor voor zaterdag regen voorspelt, maar het was een perfecte dag om te korfballen. Weinig wind, geen zon en een lekkere temperatuur. De laatste in een reeks van interne competities in kader van de interne IJsselvogels-IJsselvleugels competitie. We hebben er velen in de zaal gehad en afgelopen tijd op het veld. Het is nu weer tijd ons te gaan richten op een competitie tegen andere tegenstanders. Maar eerst het verslag nog van afgelopen week:

D en E
We begonnen de zaterdag zoals gewoon met de D en de E. We hadden een grote opkomst, wel 44 kinderen, waarmee we 5 teams konden maken. Ook de leiders kwamen in grote getalen. Ieder team had wel 2 leiders! Super hoor.

Alle teams speelden 5 wedstrijden en hadden 1 ronde rust, waarin ze even lekker konden voetballen of tafeltennissen. Het waren leuke wedstrijden, sommige heel spannend en sommige ook niet.

Team 1 en team 4 waren aan elkaar gewaagd net zoals team 3 en team 5. Helaas wist team 2 geen één keer te winnen.

De uitslag:
team 2 -> 5e, team 1 -> 4e,team 4 -> 3e en team 3 en 5 hadden allebei 6 punten. We hebben gekeken naar het onderlinge resultaat en hier door is team 5 ->2e geworden en team 3 -> 1e.

Het was een mooie ochtend, Stefan, Christa, Kirsten, Robin, Mick, Dyonne, Evi, Annelie, Lotte, Stan, Lieneke, André, Sam, Dano en Marijn bedankt!!

C tm senioren
Om 12 uur begonnen we met 8 gemixte teams van de C2 t/m het 6e. Ook de 27-plussers mochten mee doen, hoe leuk was dat! We hadden 8 rondes, zodat elk team een keer tegen elkaar speelde. Elk team bestond uit jeugd spelers, junioren en senioren waardoor we soms grappige combinaties hadden, je soms tegen een teamgenoot speelde, maar ook gebeurde het wel dat een jeugdspeler tegen een senior speelde of je tegen je broer of moeder moest spelen.

Het waren al met al leuke potjes en we hebben veel lachende gezichten gezien. Team 6 haalde met 12 punten de dagwinst binnen. Team 5 en team 8 haalden 10 punten. Team 1, 2 en 7 haalden 6 punten en team 3 en 4 4 punten.

Halverwege kwam de blauwe dino nog even langs en vertelde dat we eindelijk van trage internetverbindingen af gaan in Moordrecht!

Al met al een zeer geslaagde dag en na deze dag sluiten we de Corona competitie af en hoeven we er hopelijk nooit meer aan te beginnen, al waren het wel geslaagde zaterdagen. Christa, Stefan, Patrick, Marijn, Ruud en Marco weer heel erg bedankt! Zonder jullie was het niet gelukt!

Komende 3 weken op de zaterdag weer competitie voor de jeugd en de junioren en dan lekker vakantie.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *