Recreanten en midweek gaan weer naar veld. Kom ook eens proberen!

Beste recreanten, midwekers  en mogelijke nieuwe recreant/midweker,

Vanaf woensdag 21 maart zijn de trainingen weer gewoon in Moordrecht en lekker (?, hangt van het weer af) buiten op onze eigen vertrouwde accommodatie.

Hoewel de zaal (het zaaltje) in Stolwijk best gezellig en groot genoeg was, mede omdat de opkomst meestal tussen de 10 en de 16 man/vrouw was, hopen we op het veld dat de trainingsopkomst weer omhoog schiet naar toch minimaal 20 man/vrouw.

Het Midweekteam speelt haar 3 thuiswedstrijden op woensdagavond om 20.00 uur en haar 3 uitwedstrijden afwisselend op dinsdag en/of op donderdagavond.

Wij (de recreanten en het midweekteam als het die week niet hoeft te spelen) trainen gewoon iedere woensdagavond van 20.45 tot 21.45 uur. Wel kunnen we natuurlijk iets eerder aanwezig zijn om de Midwekers aan te moedigen, dat stellen ze zeker op prijs.

Dus haal je kunstgrasschoenen maar weer te voorschijn en we hopen jullie ALLEMAAL weer op woensdag 21 maart aan te treffen. Mocht je nog last hebben van een (oude) blessure of iets dergelijks kom dan gewoon langs om lekker even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of iets sterkers. Bij barman Hans zijn jullie allemaal van harte welkom!

Heb je in het verleden al eens gekorfbald of nog nooit gedaan maar wil je het eens proberen, geen probleem kom dan eens gerust een keer langs.

(Suzan en) Wim.