IJsselvogels 1 staat dik bovenaan haar wedstrijd poule. Met 19 punten uit 11 wedstrijden is het gat met de nr 2 en 3 nu 6 punten. Daarmee komt het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse binnen handbereik. In de resterende 3 wedstrijden is 1x winst  voldoende om het definitief te maken.

Het zou een wereldprestatie zijn van het 1e om zowel in zaal als veld te promoveren naar de 1e klasse. Kom jij IJsselvogels 1 as zaterdag aanmoedigen? Ze spelen tegen de nummer 3 de Vinken in Vinkeveen. Geen gemakkelijke wedstrijd aangezien de Vinken vorige keer met 1 punt verschil wist te winnen! Weet het 1e direct de buit binnen te halen en te promoveren?

Het adres is:
Mijdrechtsedwarsweg 4
Vinkeveen
Dit is ongeveer 45 minuutjes rijden en rij je met elkaar samen lijkt het maar 15 minuten :-). Spreek met elkaar even af als je er heen wilt. Anita Vink neemt toeters en de vlaggen mee.

Als het 1e wint is de huldiging bij de kantine in Moordrecht. Verzamelen dan om 18:30 aldaar. Rond 18:30/19:00 verwachten we dat de selectie daar aankomt! Hierna wat eten drankjes en de huldiging! Wees erbij…….

CTZ

p.s. er zijn meer ploegen die nog in de race zijn voor kampioenschap, zo kan ook de A2 de boel dit weekend bezegelen….. kortom more to come!

p.s.2: een mooi artikel in het Algemeen Dagblad vandaag over IJsselvogels, Kevin en de promotiekansen: