Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

30 mei 2021

Reacties:

0
 mei 30, 2021
 0
Categorie: Clubblad

Onderaan dit bericht het verslag en de foto’s van afgelopen zaterdag!

Aanstaande zaterdag voor de C t/m het 1e het grote mixtoernooi. Het is tegelijk de laatste keer dat we in deze leeftijdsgroepen met elkaar wat doen. Na komende week gaan we in de nieuwe leeftijden trainen en spelen. We gaan ervan dat de jeugd en de junioren er allemaal zijn. Kan je niet graag afmelden bij Léonie.

Voor de senioren die mee willen doen, meldt je aan bij Léonie. Ook de senioren boven de 27 mogen meedoen.

Voor de E en de D mixen we ook de teams en spelen we weer op het grote veld onderlinge wedstrijden. Ook hier geldt afmelden als je niet kan bij Léonie.
Ook de trainers worden weer verwacht om een team te coachen.

De F en de vrolijke vogels trainen gewoon op hun vaste tijd.

De tijden:
– E en D 09.30 tot 11.30
– C t/m 1e 12.00 tot 16.00

Tot zaterdag!

Hieronder het verslag van afgelopen zaterdag:

 

Verslag van de vierkamp. Vandaag stond de vierkamp op het programma. 4 tegen 4 speelden we korfbal, (knots)hockey, frisbee en voetbal of rond de tafel.

Met 37 kinderen van de D en E startten we de dag vol zonneschijn. Op het ene veld speelden de 4 E teams hockey, rond de tafel, frisbee en korfbal tegen elkaar en op het andere veld speelden 4 D teams knotshockey, frisbee, voetbal en korfbal. In totaal speelden de teams 8 rondes tegen elkaar en hadden ze veel plezier.

We hebben geprobeerd om bij elk spel tegen alle andere teams te spelen, maar dat was iets te veel van het goede. Voetbal, korfbal en (knots)hockey waren favoriet, maar het frisbee spel was voor veel kinderen erg moeilijk en hierdoor minder leuk.

Voor de voetbal mochten we de doeltjes van VVM lenen. Bedankt VVM! Ook de leiders Olga, Janneke, Lieneke, Stan, Tom, Dyonne, André, Sam, Dano, Marijn, Lotte en Annelie bedankt! Het was fijn dat elk team een leider had, was echt nodig.

Toen de E en de D klaar waren druppelde de C/B/A2 al binnen. Totaal waren hier 38 kinderen. 3 teams voor de C en 5 teams voor de B/A2. Omdat een poule van 3 teams niet zo leuk is, hebben we de coaches gevraagd om mee te doen en ja hoor, Jelle Stormbroek, Laura van Nieuwkoop en Luc Belder vormden een team en speelden mee met de C.

Bij de B/A2 hadden we 5 teams en een fictief team 6, waardoor wie tegen team 6 speelde een ronde vrij was, wat niet verkeerd was. Ook nu speelden we 8 rondes. Bij deze kinderen ging het frisbeeën al een stuk beter waardoor het een stuk leuker was. De C speelde frisbee, rond de tafel, korfbal en knotshockey. De B/A2 speelde voetbal, hockey, korfbal en frisbee. Het was ook nu erg leuk! Christiaan, Laura, Luc en Jelle bedankt! Als laatste waren de A1 en de senioren aan de beurt. Hier konden we met een mix van A1, 1, 2, 3, 4 en 6 4 teams maken. Team 1 bestond uit Lieke, Annelie, Jeffrey en Edo. Team 2 Lotte, Eva, Marijn en Stan. Team 3 Anouk, Angela, Dano en Tom. En team 4 Laura Jelle S, Sam K en Luc. Er werd goed gestreden en team 1 en team 2 gingen gelijk op.

Uiteindelijk wist team 1 meer potjes te winnen. We konden nu het hele schema spelen. Berry, Ton en Mark hebben lekker op het terras van de wedstrijdjes kunnen genieten. Top dat jullie de moeite nemen om te komen kijken, mannen!

Christa, Stefan en Patrick bedankt!

Hopelijk wordt het zaterdag net zulk lekker weer als vandaag.

Groetjes
Léonie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *