Update team vd week: 26 november E2!

Iedere thuiswedstrijd van ons vlaggenschip, IJsselvogels 1, is er een jeugdteam dat zich “Team van de Week” mag noemen. Afgelopen zaterdag was E1 aan de beurt. De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 26 november als het 1e om 17.00 uur thuis speelt tegen DES 1 uit Delft.

E2, bestaande uit Lucie en Marnick Uitbeijerse, David de Jonge, Isha de Koning, Ties de Bruijn, Miquel van Krimpen en Julian de Jonge met als begeleidsters Eline Vonk Noordegraaf, Denise van Kerkhof en Roos Graafland, is deze tweede thuiswedstrijd “Team van de Week”.

Zorg dat je uiterlijk 16.40 uur aanwezig bent en vergeet niet je IJsselvogelstenue mee te nemen en voor het oplopen aan te trekken. Wat houdt “Team van de Week” in? Dit bestaat uit voor de wedstrijd wat schotoefeningen doen, de hele 1e helft op de bank plaats nemen om naar het 1e te kijken (en hen aan te moedigen natuurlijk!), in de rust naar de bar om gezellig met elkaar een patatje te eten, daarna zijn de kinderen vrij wat ze gaan doen (hétzij de 2e helft vanaf de tribune bekijken hétzij lekker gaan spelen maar ze mogen ook naar huis, indien nodig natuurlijk).

Het schema voor de rest van het zaalseizoen zal als volgt zijn:
26 november 17.00 uur E2 IJsselvogels 1 – DES 1
10 december 16.00 uur F1 IJsselvogels 1 – Excelsior 1
7 januari 18.15 uur G-team IJsselvogels 1 – Valto 1
21 januari 17.40 uur E3 IJsselvogels 1 – Swift 1
4 februari 17.10 uur Vrolijke Vogels IJsselvogels 1 – Sparta (N) 1
18 februari 18.20 uur F2 IJsselvogels 1 – Vriendenschaar (H) 1

Zoals jullie zien is F2 verschoven van 7 januari naar 18 februari en is hun plaats ingenomen door het G-team. Dit komt omdat na de wedstrijd van het 1e er een Nieuwjaarsreceptie plaats zal vinden in ons clubhuis waar meestal diverse G-spelers bij aanwezig zijn. Omdat het meestal een hoop geregel is om het G-team op tijd ergens te krijgen leek ons dit een leuke gelegenheid om ze gelijk een keer mee op te laten lopen. Ook de Vrolijke Vogels (kinderen van 3 t/m 5 jaar) zijn, op hun eigen verzoek, een keer aan de beurt en wel op zaterdag 4 februari.

Wim Slingerland.