av4d

Hee allemaal!

Het is alweer bijna zover: de Avondvierdaagse in Moordrecht! IJsselvogels heeft heel wat jaren als vereniging meegelopen en dit willen we graag weer gaan doen. Met elkaar een leuk stuk achter de vlag aan wandelen, terwijl we keihard bekende liedjes meezingen. Elke dag krijg je iets te drinken en iets lekkers langs de route en op de vrijdag krijg je een medaille!

Wanneer is de avondvierdaagse?
De Avondvierdaagse is dit jaar van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. We vertrekken om 19.00 uur vanaf de Brede school het Turfhuis. Dit is ook de locatie waar we zullen finishen.

Waar kan ik me inschrijven?
Je kunt je, voor 28 mei, inschrijven via de mail (avondvierdaagse@ijsselvogels.nl) door de vragen onderaan dit bericht te beantwoorden.

Kosten?
Het inschrijfgeld voor de organisatie van de Avondvierdaagse is €3,- per deelnemer. Dit bedrag moet uiterlijk 4 juni contant aan Nikki/Karin gegeven zijn (of in een envelop met je naam erop door de bus op Rietgors 13). Er zal worden gezorgd voor wat te drinken en iets lekkers langs de route.

Begeleiding?
Per twee kinderen jonger dan 8 jaar willen wij een volwassen begeleider mee laten lopen. Willen jullie op het formulier aangeven wie er met jullie mee komt lopen? Papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s en oma’s etc. zijn natuurlijk ook bij de oudere kinderen welkom om gezellig mee te lopen!

Verdere informatie volgt nog via de site en nieuwsbrief via de mail van IJsselvogels.

We hopen velen van jullie te zien aan de start op 13 juni!

Groetjes, Nikki Prins en Karin Alderliesten
avondvierdaagse@ijsselvogels.nl
Telefoonnummer (voor calamiteiten): 06 – 12 35 73 50 (Nikki), 06 – 48 51 08 20 (Karin)

Naam: ………….
Leeftijd: ………….
Team: ………….
Telefoonnummer ouder(s): ………….
Voor kinderen onder de 8: Wie loopt er mee? ………….