Beste recreanten en midweekteam…

Beste recreanten en midweekteam,

Na in de winterperiode voor het eerst te zijn uitgeweken naar Stolwijk trainen we sinds vorige week woensdag (van 20.45-21.45 uur) weer voor het eerst buiten op onze vertrouwde locatie, het IJsselvogelsveld.

Voor een aantal was de uitstap naar Stolwijk toch een probleem maar ik hoop dat, nu we weer gewoon op ons eigen veld trainen, iedereen nu weer volop “gemotiveerd” is om lekker te komen trainen. En denk nu niet gelijk van die Midwekers zijn veel  te goed voor ons ……., ook zij trainen voor de lol en omdat ze het leuk vinden en er plezier in hebben. Iedereen kan bij het maken van drietallen en/of viertallen zelf bepalen bij wie hij/zij in het groepje gaat zodat je zelf kan bepalen of je “fanatiek” of wat “minder fanatiek” traint, voor elk wat wils en ……. niets moet en alles mag!

Laten we er met elkaar weer een gezellige trainingsavond van maken en vergeet vooral die 3e helft bij barkeeper Hans aan de bar niet!

Omdat het Midweekteam haar 3 thuiswedstrijden weer op woensdagavond gaat spelen, aanvang 20.00 uur, blijven wij (de recreanten en nieuwelingen) gewoon van 20.45 – 21.45 uur trainen. Wel is het natuurlijk leuk als iedereen dan wat eerder aanwezig is om het Midweekteam aan te moedigen. Ook neem ik aan dat als zij (het Midweekteam) op dinsdag- en/of donderdagavond een uitwedstrijd spelen dat dan de meeste van dit team op woensdag niet komen trainen (mag natuurlijk wel).

Het wedstrijdprogramma van het Midweekteam is als volgt:
Donderdag 5 april om 20.00 uur in Gouda Gemini MW1 – IJsselvogels MW1
Woensdag 11 april om 20.00 uur IJsselvogels MW1 – Korbis MW1
Woensdag 18 april om 20.00 uur IJsselvogels MW1 – Twist MW1
Dinsdag 24 april om 20.00 uur in Vlaardingen Twist MW1 – IJsselvogels MW1
Woensdag 16 mei om 20.00 uur IJsselvogels MW1 – Gemini MW1
Dinsdag 22 mei om 20.15 uur in Waddinxveen Korbis MW1 – IJsselvogels MW1

Tot woensdagavond,
Wim.