Beste (ouders van) spelende leden, 

Rond nu moet de CTZ bij de korfbalbond aangeven met hoeveel ploegen wij volgend seizoen aan de competitie (2023-2024) willen deelnemen en dus wordt er al gewerkt aan de concept-teamindelingen. Hiervoor is het belangrijk om te weten hoeveel leden volgend jaar korfballen. Uiteraard hopen we dat alle leden lekker blijven korfballen, want korfballen is belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Wat natuurlijk nog veel belangrijker is, is dat korfballen en alle activiteiten bij IJsselvogels ontzettend leuk zijn!

Als je ondanks dit toch besloten hebt om volgend jaar niet meer bij IJsselvogels te korfballen, dan horen we dit graag zo snel mogelijk, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het indelen en het inschrijven van het aantal teams. Je kunt een bericht met je opzegging sturen aan ledenadministratie@ijsselvogels.nl en liefst ook een bericht aan ctz@ijsselvogels.nl. Maar we hopen natuurlijk vooral dat iedereen gewoon blijft korfballen!

Als het competitieseizoen is afgelopen (rond half juni) worden de selectietrainingen voor het komende seizoen voor de jeugd gehouden. Dit zal met name zijn voor de A B C en D. Later meer informatie. Omdat de verhoudingen jongens/meisjes in sommige leeftijdscategorieën erg scheef zijn, zullen er leden gevraagd worden om vervroegd naar een hogere leeftijdscategorie te gaan, of een jaar langer in een lagere leeftijdscategorie te blijven.

Mocht je verzoeken hebben omtrent de teamindeling, kun je die (onderbouwd) richten aan ctz@ijsselvogels.nl. Binnen de mogelijkheden van aantal teams, aantal jongens/meisjes, niveaus e.d. zullen we proberen aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Uit ervaring is gebleken dat niet alle verzoeken in te vullen zijn, maar we doen ons best.

 

De CTZ
(Matthijs, Manon, Leonie, Stefan)

 

PS: opzeggen na 1 juni betekent dat IJsselvogels nog een jaar contributie moet betalen aan het KNKV en dus zul je ook volgend seizoen contributie moeten betalen.