BLS/AED cursus nog 3 maar plekken vrij!

Zoals eerder gemeld is er 23 april en 14 mei een cursus Basic Life Support (BLS/AED). 23 april zit inmiddels vol. 14 mei zijn er nog 3 plekken! Ik ben zelf militair verpleegkundige en reanimatie instructeur. Kortom, een win-win situatie voor de vereniging. Onlangs hebben wij een reanimatiepop aan weten te schaffen en kunnen we dus echt van start. Om ervoor te zorgen dat er in de toekomst zoveel mogelijk leden, ouders en betrokken mensen bij IJsselvogels weten wat zij moeten doen in het geval van een circulatiestilstand, zal ik op meerdere data de cursus Basic Life Support gaan geven. De cursus is gratis, officieel geregistreerd bij de Nederlandse Reanimatie Raad en na afloop ontvang je een certificaat.

In deze cursus leer je wat je moet doen, als een persoon een circulatiestilstand krijgt. Denk hierbij aan het alarmeren, het reanimeren en het gebruik van de AED. De eerste twee cursussen worden gegeven op:

23 april 2018 van 18:30 tot 22:30 VOL
14 mei 2018 van 18:30 tot 22:30

Per cursus is er maar plek voor 6 personen. Wil je nog deelnemen op 14 mei? Mail dan je naam en voorkeursdatum naar: reanimatie@ijsselvogels.nl

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. VOL = VOL!

Groeten,

Pieter.