Afgelopen dinsdag was er voor de D/E en B/C ploegen een korfbal clinic georganiseerd door de CTZ en de selectie van IJsselvogels. De clinic van de D/E ploegen stond onder leiding van Hans Brouwer samen met meerdere spelers van het 1e en 2e. Er werd vooral ingegaan op het schot. Hoe maak je een goed schot, hoe wijs je na, hoe sta je. Ook werd er al geoefend op het schieten op 1 been, lastig maar het begin is daar. Aan het eind een aantal onderlinge wedstrijden om alles nog een keer in de praktijk te proberen.

De B/C ploegen stonden onder leiding van Edwin Visser, de trainer van het 1e. Ook hier waren weer veel spelers van de selectie aanwezig om te helpen. Ook tijdens deze training stond het schot centraal en ook daar werd afgesloten met een aantal wedstrijden.

De opkomst was zowel bij de D/E als B/C ongeveer 25 kinderen. Kortom de helft van het aantal kinderen in de teams. Een prima opkomst voor een vakantieperiode. De reacties waren positief, kortom zeker voor herhaling vatbaar, ook omdat hiermee het contact tussen de selectie en onze jeugdteams op een leerzame en leuke manier tot stand komt.

De foto’s hieronder zijn van de B/C training.

20141230_195739 20141230_193231 20141230_190523