AndreKuipers

Op donderdag 22 november komt oud-international en veelvoudig landskampioen André Kuipers clinics geven bij IJsselvogels. Het thema: AANVALLEN!!

Van 19:00-20:30 uur aan de spelers en trainers van A1, B1 en C1 in de Zuidplas en van 21:00-22:30 uur aan de selectie (1e/2e) in de Parkzoomhal in Nieuwerkerk. Overige trainingen op die avond zullen vervallen of worden verschoven (C2 en B2 vervallen eenmalig). Op 13 december komt André nog een tweede keer, nu alleen bij de selectie. Op beide avonden zijn belangstellenden van harte welkom!

Kuipers als coach van DSC

André Kuipers is als korfballer vooral bekend als speler van DOS ’46 en Koog Zaandijk, waarmee hij in totaal 4 keer de Korfbal League won, 2x veldkampioen werd en meerdere Europa Cups voor clubs pakte. Hij scoorde liefst 791 goals in de League. Als international (50 interlands) werd hij 2x Wereldkampioen, 2x Europees kampioen en won hij 2x de World Games. In 2006 werd hij korfballer van het jaar.

Voor wie André niet kent, er zijn flink wat wedstrijdbeelden, maar deze compilatie is wel de moeite waard: https://www.youtube.com/watch?v=HBmKTZzfwSc.

Kuipers als speler van KZ