Officiële website van Korfbalvereniging IJsselvogels 0182 - 37 38 38

info@ijsselvogels.nl

Iedereen traint 55 minuten zodat het maximum van 30 personen niet wordt overschreden. Er is dan 5 minuten om te wisselen. Spelers worden door de trainer opgehaald bij de ingang van de Zuidplas op moment dat de zaal leeg is van het vorige team. Totdat je gehaald wordt blijf je buiten wachten. In de zaal kan je van schoenen wisselen en je trainingsbroek/jas uittrekken. Iedereen van 13 jaar en ouder draagt voor en na afloop vd training een mondkapje (niet tijdens de training). Details van het protocol van Zuidplas onder de afbeelding.

De trainingstijden zijn als volgt:

Op donderdag trainen A1, 1, 2, 3, 4 en 5 in roulatie met elkaar volgens het volgende maandschema: trainings roulatieschema zaal 1e tm 6e en A1_2020-2021_versie 3_20201117

De sleutel van de zaal haal je bij de receptie of bij degene die rondloop. Tussen de trainingen door leg je de sleutel in de zaal. de laatste groep brengt de sleutel terug naar de receptie (is er niemand leg je het op het bureau achter het glas). Zie ook: https://www.ijsselvogels.nl/waar-haal-je-de-sleutels-voor-de-zaal-op/

Beslisboom  om te helpen bij de vraag of je wel of niet mag trainen/spelen/trainen geven:

Agv de maatregelen van het kabinet traint de G groep voorlopig niet. Hierdoor is de C2 is van de maandag naar de dinsdag gegaan. Zodra de G haar trainingen weer kan hervatten zal: de C2 terug gaan naar maandag van 19:00-20:00. De A2 en B2 gaan dan weer naar maandag 20:00 ipv 19:00 en de midweek/recreanten gaan vanaf dat moment naar de donderdag in Nieuwerkerk. De D1 zal dan naar maandag 18:00 gaan en de D2/D3 zullen gaan rouleren op de maandag. Kortom: onderstaande tijden gelden zolang de Gs niet trainen agv de Corona maatregelen!

Verder zijn er een aantal tijden nu niet in gebruik. Deze zullen we trachten terug te geven aan Zuidplas gedurende deze Corona periode.

Zuidplas kent diverse Coronamaatregelen:

– de kleedkamers en douches zijn gesloten;
– iedereen vanaf 13 jaar draagt voor en na het sporten een mondkapje. Tijdens het sporten mag het kapje af.
– het sportprotocol van de NOC NSF is geldig. Zie https://nocnsf.nl/sportprotocol
– iedereen komt omgekleed naar de zaal en hoeft alleen een broek/jas uit en schoenen aan te trekken

 

Voor teams in de A-jeugd en jonger geldt:
– Qua trainingen zijn er geen beperkingen;
– Onderlinge wedstrijden binnen de vereniging zijn toegestaan;
– Gezondheidscheck voorafgaand aan de training;
– Spelers die uitkomen in de A-jeugd en 18 jaar of ouder zijn, mogen meetrainen met de A-jeugd mits deze groep in ruime minderheid vertegenwoordigd is.
Concreet betekent dit dat er voor de training door de trainers aan de spelers moet worden gevraagd of iedereen gezond is. Als dat zo is mag er een normale training worden gegeven waarbij de restrictie is dat de spelers alleen 1,5 meter afstand houden tot de trainer. De trainers zijn herkenbaar aan een oranje of geel vestje welke in het ballenhok beschikbaar zijn en zijn op dat moment ook Corona coördinator.

Voor teams in de senioren geldt:
– Er mag in groepen van 4 personen gesport worden. Deze viertallen moeten onderling en ten opzichte van andere groepen anderhalve meter afstand houden. Er moet altijd aan de afstandsvoorwaarden worden voldaan;
– De viertallen mogen gedurende de trainingen niet wisselen;
– De viertallen moeten duidelijk herkenbaar zijn. We hebben hiervoor hesjes;
– Elke sporter en trainer houdt – ook tijdens de training – anderhalve meter afstand ten opzichte van elke medesporter;
– Onderlinge wedstrijdjes en partijvormen zijn niet toegestaan;
– Op één korfbalveld zijn maximaal vier trainers aanwezig;
– Gezondheidscheck voorafgaand aan de training.
Concreet betekent dit dat er voor de training door de trainers aan de spelers moet worden gevraagd of iedereen gezond is. Als dat zo is mag er een training worden gegeven waarbij iedereen 1,5 meter afstand houdt tot elkaar en de trainers. In het ballenhok zijn diverse kleuren sport hesjes beschikbaar om de viertallen te formeren. De trainers zijn herkenbaar aan een oranje of geel vestje welke in het ballenhok beschikbaar zijn en zijn op dat moment ook Corona coördinator.