De 1e training: Stoere Vrolijke Vogels hadden veel plezier in de stromende regen

Afgelopen zaterdag 5 september was de eerste training van de Vrolijke Vogels. Ondanks de regen was de opkomst boven verwachting. Elf kinderen (in de leeftijd van 3-6 jaar) gingen het met vlaggetjes afgezette veld op. Ook de ouders schuwden de regen niet, waardoor de kinderen een flink publiek hadden.

We begonnen met een tikspel. Hierna hebben we een aantal hindernisbanen gedaan waarbij de kinderen o.a. door de korf moesten kruipen, over stokken moesten springen en ballen van pylonnen moesten gooien. We hebben ook nog overgegooid. Dit ging al best wel goed. Aan het eind hebben we nog een tikspel gedaan.

In de warme en vooral droge kantine kregen de kinderen een Vrolijke Vogels-kaart, die ze aan een vriendje of vriendinnetje kunnen geven als uitnodiging.

We vonden het erg leuk dat er zoveel stoere kinderen waren, die ondanks de regen drie kwartier lang met veel plezier hebben gerend, gekropen, gegooid, en gesprongen. Ze hebben hun naam helemaal waar gemaakt.

We hopen dat jullie er volgende week weer bij zijn. Hopelijk dan met een lekker zonnetje.Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee, want: Hoe meer Vrolijke Vogels, hoe meer vreugd!

Zou je het leuk vinden om samen met ons de Vrolijke Vogels te begeleiden, mail dan naar vrolijkevogels@ijsselvogels.nl

De Vrolijke Vogels in actie

De Vrolijke Vogels in actie!

IMG-20150905-WA0013

IMG-20150905-WA0030