Eindelijk was het zover….. De nacht van de IJsselvogels!!

Nadat alle kinderen waren gearriveerd en het eerste watergevecht was afgerond, begonnen we met een pannenkoekfestijn gebakken door de ouders. Toen alle buikjes waren gevuld wilden we naar buiten gaan maar helaas…… door het slechte weer bleven we binnen. We hebben gezellig spelletjes gedaan in groepjes. Darten, springtouwen,yahtzee, twister, jenga en kwartetten. Daarna was het tijd voor een feestje!

De discolampen en muziek gingen aan voor een spectaculaire stoelendans. Vervolgens werd er ook nog een limbodans gedaan. Ondertussen werd het weer droog buiten, en konden de vuurkorven aan. We hebben met z’n allen gezellig om het kampvuur mashmallows geroosterd. Toen was het bedtijd….. de luchtbedden werden opgepompt. Tandjes poetsen en naar bed… Maar het duurde een tijdje voordat ze in dromenland waren.

0000
De ochtend brak al heeeeeeeel vroeg aan voor de leiding….
Nadat iedereen wakker werd hebben we heerlijk in het zonnetje ontbeten.
Na het ontbijt gingen we diverse balspellen op het veld doen zoals voetbal, korfbal en trefbal. En toen was het tijd voor een stevige wandeling naar Gouderak waar we een frisse duik in het zwembad hebben genomen. En dat was het einde alweer…. We sloten de dag af met een heerlijk ijsje:)

Wij hopen dat jullie de nacht van de IJsselvogels heel leuk hebben gevonden. De leiding heeft het met jullie heel gezellig gehad.

 

DSC_0832 DSC_0861 DSC_0890 DSC_0908 DSC_0977 DSC_1006 000