dwfknkv

Voor alle teams van de senioren tot en met de D is het digitaal wedstrijdformulier (DWF) al verplicht. Vanaf komend weekend (13 februari) mogen ook de E, F en G oefenen met het DWF. De papieren formulieren worden vervangen door een digitaal wedstrijdformulier met de app Sportlinked.

Coaches en scheidsrechters moeten dus de app Sportlinked downloaden (iOS of Android) en registreren. Je moet versie 1.9.0 hebben! De wedstrijden van je team of als scheidsrechter staan er dan al in. Op zaterdag stuurt de coach de opstelling naar de scheidsrechter, die accepteert de opstelling en na de wedstrijd vult de scheidsrechter de uitslag in (inclusief korfschieten). De eerste keer is even zoeken, maar daarna werkt het bij bijna iedereen vrij eenvoudig. Help elkaar gerust en vraag aan anderen die het DWF al langer gebruiken. Als een keer iemand anders coacht, kun je hem/haar gewoon toevoegen als ‘staf’ bij je team, dan kan hij/zij het DWF ook afhandelen. Als het op je telefoon niet lukt, reserveer dan de IJsselvogels tablet bij Matthijs.

Jullie mogen in de zaal nog oefenen hiermee, het is in de zaal nog niet verplicht, dus misschien zijn scheidsrechters of andere coaches nog niet digitaal. Alle coaches en scheidsrechters hebben hier wel al mails over gehad en laten we proberen als IJsselvogels goed voorbereid te zijn. Maar… het mag dus ook nog op papier. De map met kaarten en formulieren dus nog wel meenemen de komende weken. Vanaf het veld is het verplicht om het digitaal af te handelen.

De laatste DWF-update met info van het KNKV staat hier, met ook info over de superspeler bij de F.