Een update..

Even een kleine update van waar we mee bezig zijn.

 1. Er wordt nog steeds meegedacht met de CTZ om de trainingsstaf voor volgend seizoen rond te krijgen.
 2. Afgelopen dinsdag met een groep (commissie)leden, ouders van leden met een dame van NOC*NSF een brainstormsessie gehad naar aanleiding van de Rabopitch. Een aantal speerpunten zijn naar boven gekomen. Ledenwerving/promotie, aanpak/metamorfose ingang naar kantine/korfbalterrein en kantine zelf. Zelfs de ambitie voor een eigen sporthal uitgesproken en het laatste speerpunt; meerdere sporten gaan onderbrengen op het veld/ in de kantine van IJsselvogels. We krijgen een terugkoppeling welke personen ons kunnen helpen/ begeleiden in het verwezenlijken van deze speerpunten. Wordt vervolgd……
 3. Er zijn nieuwe gedrags- en omgangsregels opgesteld in samenspraak met de vertrouwenspersonen. Deze zijn nu definitief. Wij zullen daar binnenkort iedereen over informeren..
 4. Een folder/flyer is in de maak en er gaat gekeken worden naar de rest van het promotiemateriaal en documenten (huishoudelijk reglement, inschrijfformulier e.d) van IJsselvogels. We gaan zorgen dat alles up-to-date is.
 5. Naar aanleiding van de Rabopitch en het promotiemateriaal, zullen we een promotieteam gaan vormen die IJsselvogels weer op de kaart gaat zetten in Moordrecht, wellicht Gouderak en Westergouwe.
 6. De Rabobank fietstocht staat gepland voor 30 juni en we mogen wederom als startlokatie dienen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, dus daar zullen we samen met andere vrijwilligers, de komende periode de nodige zaken voor moeten regelen.
 7. Voor het project Cool2befit van Zin van bewegen, hebben wij een intentieverklaring ondertekend om mee te werken als korfbalvereniging om obesitas kinderen aan het sporten te krijgen.Voor meer info: Meer informatie over dit project en Cool2bfit kunt u tevens lezen in de bijlage en op onder genoemde websites.
  1. https://www.cool2bfit.nl/ 
  2. https://www.kenniscentrumsport.nl/sportinterventies-en-beweeginterventies/interventie/cool-2b-fit-8-13-jaar

Vragen… opmerkingen…. kom naar ons toe!

Andre, Arie, Hans en Anita