F1kcc (Medium)

2 PUNTEN!!

Na 9 wedstrijden had F1 nog geen wedstrijd gewonnen of gelijk gespeeld. Kortom we hadden nog geen enkel punt. Als trainer/coach ga je dan ook wel denken, wat doe ik niet goed, hoe moet het anders, hoe hou je de kids gemotiveerd, vinden ze het nog wel leuk!!!!! Er was inmiddels al een taart beloofd voor de 1e overwinning, maar daar zag het vele weken niet naar uit.

Toen was daar zaterdag 12-03-2016

F1 – KCC F1

Altijd weer proberen de boel op scherp te zetten en niet te veel vooraf vertellen. Gewoon 2 a 3 opdrachten is al genoeg. Ondanks alle nederlagen, waar ook wel eens enkele tranen zijn gelaten omdat we weer niet gewonnen hadden, toch weer vol goede moed de wedstrijd ingaan.

Het bleef lang 0-0 (dat zou 1 punt betekenen als het zo blijft), maar daarna ging het redelijk gelijk op waarbij wij wel telkens aan de goede kant van de score bleven. Wat was het spannend.

En toen wist ik het, na een belangrijk doelpunt van ons stonden de kids te lachen en te juichen, en ja ze hebben dus nog plezier en dan zie je dat het toch wel kan, WINNEN.

Na een spannende slotfase waar we 8-6 voor stonden en er toch nog 8-7 werd gemaakt floot de scheidsrechter af. Alle kids helemaal blij en ook ik kon bijkomen van de spannende pot.

Het korfschieten lieten we ook maar een beetje gaan, want ja, ach, we hebben de eerste 2 punten binnen.

Ik denk wel dat we een hoop geleerd hebben, ondanks alle nederlagen, waar we op het veld zeker profijt van gaan hebben.

Berry