F4 wint op toernooi bij Vriendenschaar

Na vrijdag voor het laatst getraind te hebben was F4 er op gebrand om zaterdag de 1e prijs mee naar Moordrecht te nemen. En dit werd gedaan ..
De eerste wedstrijd was tegen Triade F1 en werd met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Jesse en Storm.
De tweede wedstrijd was tegen SKV F1 en werd met 3-0 gewonnen dankzij twee doelpunten van Lienke en 1 van Storm.
De derde wedstrijd was tegen Vriendenschaar F4, dit waren nog wat jongere kinderen die er moeite mee hadden om de bal over te spelen. Daar maakte onze F4 gebruik van en wist met maar liefst 8-0 te winnen. In deze wedstrijd hebben alle 5 spelers van F4 gescoord, waar wij als coaches heel trots op zijn, doordat jullie dus echt als een team spelen. Lienke scoorde 3x, Quinty 2x, Maudy, Storm en Jesse 1x.
De laatste wedstrijd winnen en we waren eerste. Dit werd keurig gedaan met 5-1 van ACKC F3 waarin pas het eerste en enige tegendoelpunt viel. Met doelpunten van Maudy 2x, Storm 1x en Lienke 2x.

Zo ging de 1e prijs dus mee naar Moordrecht. Wij willen F4 bedanken voor het leuke seizoen en ze volgend jaar veel succes wensen!

Groetjes Kim

F4

2 gedachten over “F4 wint op toernooi bij Vriendenschaar”

  1. Echt goed gedaan jongens en meiden we zijn trots op jullie en natuurlijk ook op de trainsters kim en Jody bedankt voor jullie inzet

    Groeten van Rosalie moeder van storm

    Beantwoorden

Plaats een reactie