F1kcc (Medium)

Vorige week woensdag werd de derde spelletjesmiddag gehouden uit een serie van 4 middagen die we willen houden. De opkomst van de F was voortreffelijk, de opkomst bij de E viel een beetje tegen.

Om 14.15 uur werd begonnen met de kinderen van 5 t/m 7 jaar oftewel de F-teams. Er waren maar liefst 14 kinderen aanwezig terwijl we maar 9 welpen hebben waarvan Tiddo en Jayden netjes hadden afgezegd. Dan mag je spreken van een uitstekende opkomst.

Er werden weer 6 spelletjes van 10 minuten gedaan en bij ieder spelletje waren punten te verdienen. Aan het eind waren Flo Heuvelman en Lara van Kerkhof de gelukkig winnaars met de meeste punten. Beide moesten een nummertje trekken en wie het hoogste nummer trok won een kaartje om in maart mee te gaan zwemmen in De Lansingh in Krimpen ad IJssel. Lara won maar omdat zij de eerste middag al een kaartje had gewonnen was ze zo sportief om Flo aan te wijzen die dus ook mee mag zwemmen in maart. Uitgeloot werd Sven Blom zodat Sven en Flo beiden mee mogen gaan zwemmen.

Eindstand:
Tafel 1 – Flo 22p., Sid 17 p., Luna 16 p., Lieke 17 p.
Tafel 2 – Lucas 20 p., Sven 18 p., Levi 17 p., Noor 18 p.
Tafel 3 – Youssra 17 p., Timo 19 p., Lara 22 p.
Tafel 4 – Nora 19 p., Suzan 18 p., Sahra 18 p.

Woensdag 24 februari is de laatste spelletjesmiddag, er zijn nog 2 zwemkaartjes te winnen.

Wie hebben er al een kaartje gewonnen: Lara van Kerkhof, Merel ?, Rosalie Hofman, Lucas Blom, Flo Heuvelman en Sven Blom.

Cécile, Benjamin, Joran, Sijmen en Victor worden nog bedankt voor het goede helpen en de catering.

Om 15.45 uur begonnen we met de 8, 9 en 10 jarigen oftewel de E-teams. Ik maar wachten en wachten maar meer dan 11 deelnemers kwamen niet opdagen terwijl wij toch bijna 30 kinderen in die leeftijdscategorie hebben. Hier was het bijzonder spannend want aan het eind van de 6 spelletjes bleken er 4 kinderen te zijn die hetzelfde aantal punten hadden. Justin, Finn, Nils en Benjamin hadden allemaal 21 punten, na allemaal een lootje te hebben getrokken bleek Benjamin Slingerland de gelukkige te zijn terwijl Suus Jongsma werd uitgeloot en in maart ook mee mag gaan zwemmen.

Eindstand:
Tafel 1 – Jesca 17 p., Mink 17 p., Storm 19 p., Benjamin 21 p.
Tafel 2 – Justin 21 p., Finn 21 p., Nils 21 p.
Tafel 3 – Esther 15 p., Suus 19 p., Lotte 17 p., Eline 19 p.

Woensdag 24 februari is de laatste spelletjesmiddag om nog 2 zwemkaartjes te winnen.

Wie hebben er al een zwemkaartje gewonnen: Lotte Verboom, Justin Stolk, Nina Bongers, Divya Post, Benjamin Slingerland en Suus Jongsma.

Stefan, Cécile, Yana en Joran bedanken we weer voor het assisteren bij de spelletjes en voor de catering, terwijl we Rosalie nog geen eens nodig hadden, maar bedankt voor het aanbod.

Wim Slingerland.
-0-0-0-0-

 

Let op: as 2 maart is er een feestmiddag voor E en F en vriendjes.
Lees hier meer erover.