Fietsen 1 juli: over de 140!

Een hoop aanmeldingen afgelopen dagen. Super, we zijn over de 140 aanmeldingen! Opvallend dat ook veel oud-leden zich nu aanmelden en daar zijn we heeeeeeel blij mee. Zie je dat jouw teamgenoot er nog niet bij staat? App of bel hem/haar dan even.  Het enige dat je nodig hebt is een fiets en een uurtje tijd, de sponsor hebben wij immers al geregeld!

Meld je nu hier aan:

Fietsen voor IJsselvogels

Waarom fietsen we?
Rabobank sponsorde ons altijd voor rond de 2000 euro per jaar. Ipv het direct geven van dit bedrag sponsort de Rabo nu elke fietser die IJsselvogels op de been weet te brengen. Kortom we moeten het verschil gaan terugverdienen/fietsen!

Wat levert het op?
15 km fietsen = 1-1.5 uur fietsen = 5 euro voor de vereniging
30 km fietsen = 2.5-3 uur fietsen = 10 euro voor de vereniging
60 km fietsen = 4.5-5 uur fietsen = 20 euro voor de vereniging
Fiets je sneller (en de meeste zullen sneller fietsen dan de inschattingen hierboven) dan ben je sneller binnen uiteraard….

Wat kost het mij?
Het kost je tijd! Je hoeft geen sponsors verder te zoeken, immers de Rabobank sponsort jou al. Het geeft je gezelligheid (zeker als je met je team of groepje fietst), het is sportief en het helpt je vereniging het gat in onze begroting te dichten. Kortom een win-win en jij hoeft alleen je fiets mee te nemen!

Waar fietsen we heen?
Je fietst in de regio Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk, Reeuwijk. Kortom de streek waar Rabobank Gouwestreek actief is. De exacte route krijg je op de dag maar reken maar dat elke tocht een gezellige toch de polder in is met genoeg mogelijkheden te stoppen tussendoor en met elkaar iets te eten.

Waar en wanneer vertrekken we?
IJsselvogels is aangewezen als 1 van de 4 vertrekpunten in de Gouwestreek. Oftewel het vertrek is vanaf de kantine. Naast dat wij met onze eigen fietsers daar vertrekken zullen ook fietsers van andere verenigingen er vertrekken. Kortom het wordt een gezellige drukke boel!
Het vertrek moet plaatsvinden tussen 10:00 en 12:00 uur en je moet uiterlijk 16:00 weer terug zijn wil het rondje geldig zijn.

Waarom moet ik me nu al aanmelden?
Er zijn deadlines waarop wij moeten aangeven hoeveel deelnemers en welke deelnemers we verwachten. De organisatie wil weten wie er allemaal meedoen. Kortom het is voor de planning van belang dat we vroegtijdig weten wie er mee doen.

En als het heel slecht weer is op 1 juli?
Niemand fietst graag in de regen natuurlijk en we hebben geen glazen bol wat het weer wordt op 1 juli. Welk weer het die zaterdag 1 juli ook is niemand wordt gedwongen te fietsen. Het blijft je eigen vrijwilligheid waar we een beroep op doen. We gaan het gevaar uiteraard niet opzoeken. Kortom: we hopen en gaan uit van normaal weer maar zijn altijd reëel als het weer die dag heel slecht is.

Wie mogen zich inschrijven?
Iedereen! Lid of geen lid mag zich inschrijven. Mocht je zelf niet kunnen die dag/ochtend probeer dan iemand anders te vragen om voor jou te gaan fietsen. Het zou ons als vereniging enorm helpen.

Ok hoe schrijf ik me in?
Vul dit formulier in en je staat ingeschreven. In de week voor 1 juli krijg je de exacte details voor de dag zelf.

Fietsen voor IJsselvogels

Wie staan er allemaal al ingeschreven?
(heb je aangegeven dat je de KMs nog niet exact weet sta je voorlopig op de kleinste afstand 15 km)