G1 wint in de Zuidplas

Iedereen op tijd in de zaal. Super gemotiveerd! want de thuiswedstrijden in de Zuidplas zijn toch wel heel bijzonder.

Een goede voorbereiding want afgelopen dinsdag serieus getraind; goed de bal rond laten gaan, extra getraind op de doorloopbal en ook tijdens het partijtje aan het einde van de training was iedereen heel fanatiek. Dat beloofde veel goeds voor zaterdag.

Wat ook super motiveerde was al het IJsselvogels publiek op de tribune. De zaal was bijna vol. Gelukkig ontdekte we al snel dat ook onze Michel (geblesseerd aan zijn been) op de tribune zat. Super Michel!!

De eerste wedstrijd was tegen WION G2. Een lastige tegenstander voor ons. De vorige wedstrijd tegen WION hadden we met 1 – 3 verloren. Vandaag kunnen we dat even rechtzetten.

Tijdens de bespreking voor de wedstrijd werden nog even de puntjes op de i gezet. Iedereen wist precies hoe we het gingen aanpakken…

23 Jan Zuidplas 03

De opdrachten werden goed uitgevoerd, en we wonnen. 4 – 1 voor IJsselvogels. Prima verdedigd en de doelpunten makers: Paul 2x (1 mooie doorloopbal, goed aangegeven door Alex), Nicolien 1x en Janita 1x (ook een hele mooie doorloopbal, door Jeroen aangegeven).

Op naar de 2e wedstrijd. Nu tegen Merwede waar we de vorige keer met 2 – 4 van gewonnen hadden. Niet overmoedig worden want je weet het nooit met Merwede. We kwamen met 0 – 2 achter, maar gelukkig geen paniek. Het tempo ging omhoog, soms liepen we een beetje te hard … hé Issam.  We bleven geconcentreerd in de verdediging en gelukkig vielen de doelpunten ook. Nicolien scoorde 1 doelpunt en René scoorde 4 keer!

Super knap: 2 keer winnen in onze eigen sporthal de Zuidplas.

23 Jan Zuidplas 10

 Scheidsrechters: Stefan, Wim en Edwin bedankt voor het fluiten van de wedstrijden.

 

Plaats een reactie