s_012

3x per jaar spelen we als IJsselvogels oefenwedstrijden tegen andere verengingen. Dit om weer te wennen aan de zaal of het veld. Momenteel regelt Stefan Rijkaart deze oefenwedstrijden voor de jeugd (B, C, D en E teams). Vanwege een druk programma op ander vlak binnen IJsselvogels zoeken we een vervanger voor hem.

Wat houdt het in?
Het regelen van oefenwedstrijden betekent dat je 3x per jaar op zoek gaat naar verenigingen die in de buurt spelen en qua niveau bekijkt of ze hetzelfde zijn. Dit kan allemaal grotendeels online aangezien van alle verenigingen online hun niveau en standen worden bijgehouden. Daarna is het een kwestie van verenigingen mailen met een voorstel voor een oefenwedstrijd, meestal heeft elke vereniging vaste mensen die dit net als binnen IJsselvogels regelen. Je kunt zelf je tijd bepalen dus het kan in de avonduren, overdag, wanneer jij gelegenheid hebt aangezien het meeste via de mail gaat en maar heel soms per telefoon.

Wat houdt het niet in?
Je hoeft als coordinator van de oefenwedstrijden niet te bepalen welke teams en welk niveau zij spelen. De CTZ levert je een lijstje van teams en hun niveaus aan. Ook het weekend waarin de wedstrijden gespeeld kunnen worden bepaald de CTZ. Tevens hoef je als eenmaal wedstrijden zijn afgesproken ook geen scheidsrechters te regelen, dat regelt de CTZ allemaal voor je. Het is dus puur het contact zoeken met andere verenigingen per mail of telefoon en afspraken qua dagen en tijden maken.

Wat als je interesse hebt?
Neem dan even contact met de ctz op via ctz@ijsselvogels.nl Uiteraard gaan we dan nog uitgebreid eea verder uitleggen en zal zeker de eerste keer Stefan ook nog meehelpen.