Peut

IJsselvogels sponsoren was nog nooit zo makkelijk….
Jij een goedkope tankbeurt, IJsselvogels extra geld

U heeft het vast niet gemist de afgelopen week, Moordrecht had een landelijke primeur. BP Van Gennep heeft namelijk het ‘nieuwe’ tankstation geopend en gaat voortaan verder onder de naam Peut.

Makkelijker kan het niet: Goedkoop tanken en IJsselvogels sponsoren
Bij Peut kan je goedkoop tanken en tegelijkertijd IJsselvogels sponsoren. Per getankte liter draagt Peut namelijk 1 cent af aan een goed doel of lokale sport-, muziek- of cultuurvereniging.

Na de tankbeurt kan je bij de kassa op een iPad onze club selecteren. IJsselvogels is te vinden onder de rubriek ‘lokale sport’. Op een tv-scherm in de shop worden de gespaarde bedragen direct vermeld en opgeteld. Twee maal per jaar ontvangt IJsselvogels het gespaarde bedrag van Peut. Peut verwacht per jaar totaal tussen de € 35.000 en € 40.000 te kunnen schenken aan de meerdere deelnemende verenigingen en goede doelen.

Een makkelijkere manier om extra geld voor onze club te verkrijgen is er niet: jij een goedkope tankbeurt en IJsselvogels extra geld.
Laten we er met z’n allen een zo hoog mogelijk bedrag van maken. Tank & Schenk IJsselvogels! IJsselvogels ben je met elkaar!