Groot feest 60-jarig jubileum – 30 september!

Nog maar 1,5 week en dan barst het feest los bij KV IJsselvogels. De CTZ heeft het speelprogramma zo goed mogelijk kunnen verplaatsen naar een eerder tijdstip, zodat iedereen aanwezig kan zijn op het verjaardagsfeest van KV IJsselvogels! Begint het al een beetje te kriebelen? Wie zouden er allemaal komen? Alle (oud)leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders, opa’s, oma’s, broer, zus oftewel…. iedereen is uitgenodigd op onze gezamenlijke verjaardag, want IJsselvogels ben je met elkaar.

Wat gaat er gebeuren op zaterdag 30 september?

Sport & Spel
Voor iedereen, van jong tot oud, van (oud)speler tot ouder, van vrijwilliger tot sponsor, de sport & spelmiddag staat in teken van met elkaar bezig zijn! Hoe…..? Iets met buikglijbaan, een springkussen en nog vele andere activiteiten! Aanmelden hoeft niet, je bent van harte welkom.

Time Travelling Reünie + IJsselvogelsband
60 jaar KV IJsselvogels, dat zijn heel veel verhalen en gebeurtenissen om samen te vatten en hier is genoeg ruimte voor tijdens de reünie. Tijdens de reünie zal de IJsselvogelsband gaan spelen en beloofd een spektakel te worden! De podcast nog niet geluisterd?? Zeker een aanrader en super leuk om alle anekdotes te horen die iedereen heeft meegemaakt, de afleveringen staan op de website. Er staan 2 foodtrucks en een poffertjeskraam op het terrein, zodat de inwendige mens ook verzorgd kan worden. 

Het veld vol Avontuur
Nog geen vakjes gekocht voor “Het veld vol avontuur”? Scan de QR op een flyer in de kantine of klik hier: www.ijsselvogels.nl/ijsselvogels60/ . Wat zou jij willen winnen? Een nieuwe dames / heren fiets of toch liever een speaker of koptelefoon? Een nieuwe hoodie of een echte korfbal? Een massage of naar de kapper?

Earbuds of een powerbank? Of één van de andere prijzen? We hebben 50 prijzen te vergeven, ben jij één van de gelukkige winnaars!

Feestavond
De feestavond belooft een mix te worden van allerlei muziekstijlen en wordt verzorgd door diverse DJ’s en om 24.00 uur wordt er geproost om onze echte verjaardag, namelijk 1 oktober en zullen deze in stijl gaan inluiden.

Let op, zaterdag 30 september is de laatste dag dat er oude muntjes ingeleverd kunnen worden en deze dag is daar een goede gelegenheid voor, vergeet ze niet!

Zet deze dag in je agenda en we zien elkaar op 30 september! Aanmelden is niet nodig.

Groet,

De Jubileumcommissie