Hoe vloog de bal – zaterdag 1 februari 2020

Hoe vloog de bal …… zaterdag 1 februari 2020.

Al dagen (en nachten) zit het in mijn hoofd, 4-12 / 13-12. Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed. Zaterdag speelde C1 een uitstekende uitwedstrijd tegen koploper Albatros C1 uit Zwijndrecht. In de rust met 4-8 voor, vervolgens uitlopen naar 4-12 en de laatste 17 minuten de wedstrijd volledig uit handen geven met als gevolg een 13-12 nederlaag. Jammer en ontzettend sneu. Van de 100 wedstrijden waarin een ploeg 17 min. voor tijd met 4-12 voorstaat win je er denk ik 95, speel je misschien 4x gelijk en zal je (misschien) 1x een nederlaag incasseren, en laat dit laatste nu net zaterdag bij C1 gebeuren. Dinsdag kwam het bericht binnen dat Cécile is geselecteerd voor Zuid-West onder 17 jaar waardoor het horror-scenario van C1 naar de achtergrond werd verdreven en ik weer aan iets leukers kon denken, dank je wel Cécile! Albatros …… ook het 2e zal ’s nachts enkele keren wakker zijn geworden, met 14-9 voorstaan tegen mededegradatiekandidaat Albatros 3 en dan toch met 17-18 verliezen. Het zijn die dingen die sport zo mooi kunnen maken maar dan moet het niet tegen je werken. Het 1e deed wat het moest doen en dat was winnen van hekkensluiter Oranje Nassau 1 uit Amstelveen dat tot 8-7 lang bij kon blijven. Wat mij opviel (geen punt van kritiek maar de bittere waarheid) was dat van de ruim 100 schoten binnen de 5 á 6 meter zone minimaal de helft van de schoten de mand niet raakte. Van de 21 gespeelde wedstrijden werden er 11 gewonnen, speelde er 1 gelijk en leden er 9 een nederlaag. De grootste zege kwam op naam van het 1e dat met 30-14 van Oranje Nassau 1 won. Topscoorder van de week werd Wessel Hofman uit F1 met maar liefst 11 doelpunten, klasse Wessel! De resultaten:

Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen van A1, B2, C1, D2, E2, E3, E4 en E5.

IJsselvogels 1 – Oranje Nassau 1 (A)   30-14     Zaterdag was het tijd voor de start van de returns in de zaalcompetitie. Tegenstander was Oranje Nassau waar uit 16-31 van werd gewonnen. De start van de wedstrijd was niet heel sterk. Ondanks een snelle 2-0 voorsprong kon Oranje Nassau nog goed mee in het eerste kwartier. Tot 8-7 kon het team uit Amstelveen nog goed mee.. gelukkig stelde het 1e nog in de eerste helft orde op zaken waardoor er nog aardig wat gescoord werd en we konden rusten met een comfortabele voorsprong, 16-9. Ondanks een verschil van 7 was niemand niet tevreden met het vertoonde spel. Verdedigend nog teveel fouten van onze kant die de tegenstander afstrafte. Dat moest dus beter! De tweede helft begon en de wedstrijd kabbelde voort. Een lange doelpuntloze periode van onze kant en de tegenstander die geen vuist meer kon maken. Gelukkig werd het gas in de laatste 10 minuten nog even flink ingetrapt waardoor de eindstand 30-14 was. Weer twee punten erbij en deze wedstrijd snel vergeten (het zegt natuurlijk ook genoeg dat je zonder fantastisch te spelen met 16 doelpunten verschil wint). Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Badhoevedorp op het programma. Bij winst wordt het verschil met deze ploeg 6 punten en doen zij zo goed als zeker niet meer mee om promotie. We weten dus wat ons te doen staat! Sam. P.S. de doelpunten kwamen van Mike 7x, Christiaan 6x, Eva en Victor 4x, Roos en Lieke 3x en Kimberley en Jesse 1x terwijl achter doelpunt 11 geen naam stond ingevuld.

IJsselvogels 2 – Albatros 3   17-18    Tja….. dan moet je ook nog een stukje schrijven!! We beginnen zo goed. 2-0 voor, 9-4 voor, 14-9 voor, en dan……17-18 eindstand!! Hoe kan dit gebeuren, denk ik nu nog steeds terwijl ik dit stukje typ. Heb ik de goede wissels gedaan? Heb ik op tijd een time-out aangevraagd? Heb ik de goede opdrachten op bepaalde momenten meegeven? Iets waar ik nog lang over na zal denken. Volgende week uit naar WION, een wedstrijd waarin we 0-5 achter kwamen, 11-8 voor staan en toch met 12-13 verliezen. Kortom hoe halen we wisselvalligheid er uit en hoe spelen we een wedstrijd uit? Zeker iets voor de komende week om te trainen. Maar ook weer trainen op de vele kansen die we toch wel krijgen, maar die er niet in gaan. Doelpunten vandaag kwamen van: Wietze 2x, Janneke 3x, Stan 5x, Tamara 2x, Anouk 1x, Coen 2x en Leon 2x. Berry

IJsselvogels 3 – Swift (A) 2   28-20     Vandaag mocht IJsselvogels 3 aantreden tegen Swift (A) 2. De eerste keer werd gewonnen met 10-27. We wisten zelf wel dat dit ons niet nog een keer zo makkelijk ging lukken, het is tenslotte geen slechte ploeg. We begonnen gelijk met een 2-0 voorsprong door doelpunten van Kirsten en Bas. Swift kwam snel terug naar de 2-2. Het liep gelijk op, we gingen de rust dan ook in met een gelijke stand van 10-10. Toen viel er ineens een doelpuntenregen en liepen we uit naar 18-11 in maar 8 minuten. Uiteindelijk is de stand 28-20 geworden, dit betekent dat er maar liefst 18 doelpunten zijn gemaakt in de tweede helft. Klasse!!! Doelpunten gemaakt door: Dirk 7, Bas & Erwin 5, Edwin 3, Mike & Kirsten & Anne 2x, Manon & Heidi 1x.  Esther.

IJsselvogels 4 – HKC (Ha) 4   14-14     De return wedstrijden begonnen afgelopen zaterdag en voor IJsselvogels 4 betekende dit een duel om de eerste plaats tegen HKC 4. De eerste wedstrijd in Hardinxveld werd gelijk gespeeld en door dit punt werd de doelstelling direct aangescherpt. HKC 4 is een ploeg die ons totaal niet ligt, (te) fysiek en je speelt nooit leuke wedstrijden, maar altijd wel spannend. Stef maakte direct duidelijk dat hij er zin in had en prikte direct de 1-0 en 2-0 binnen. Het 2e aanvalsvak had het meer dan lastig om onder de verdedigende druk uit te komen en kon over de heren geen vuist maken, terwijl de dames de overhand hadden, maar geen doelpunten opleverde. Integendeel, HKC nam de regie over en scoorde 4x op rij en IJsselvogels 4 vergat te korfballen en scoorde 15 minuten niet, voordat Laura R de aansluiter maakte (3-4) en Leonie (4-5) hetzelfde deed. De rust kwam als geroepen (4-6) want IJsselvogels was niet zichzelf (behalve de ijzersterk spelende Stef) en de focus moest weer gelegd worden op de zaken die er toe doen. Het zou een moeilijke 2e helft worden, maar ergens was wel omschakeling gevonden. In de eerste 5 minuten van de 2e helft repareerde Laura R (5-6) en Wilco (6-6) de achterstand en Stef (7-7) en Jelle (8-8) hielden de wedstrijd in balans. In minuten die volgde kon IJsselvogels 4 ternauwernood aanhaken door doelpunten van Cindy (9-10) en Dirk (10-11) maar HKC 4 liep uit naar 10-13 met nog 10 minuten te spelen. Eerste tikje zal je denken, maar door doelpunten van Manon (11-13), Leonie (12-13) en Rob (13-13) was het geloof weer helemaal terug en ging het publiek er eens goed voor zitten. Even slikken 2 minuten voor tijd, stip tegen (13-14) en kon IJsselvogels 4 hetzelfde flikken als in de eerste wedstrijd …  tuurlijk kunnen wij dat …  Dirk (14-14). Wederom een punt gewonnen in de strijd voor promotie en kunnen ons gaan opmaken voor een spannende ontknoping van dit zaalseizoen. De doelpunten werden gemaakt door Stef (3), Laura (2), Leonie (2), Dirk (2), Jelle (1), Manon (1), Cindy (1), Rob (1) en Wilco (1). Marco.

IJsselvogels 5 was vrij,

Reeuwijk M/R – IJsselvogels Midw./Recr.   8-15     Een combinatie van het Midweekteam en de Recreanten speelden afgelopen zaterdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Reeuwijk. Dit was zeker voor herhaling vatbaar en , o ja, er werd ook nog met 8-15 gewonnen maar dat terzijde.

Vitesse G2 – IJsselvogels G1   2-6     Zaterdag 1 februari. 2 wedstrijden van IJsselvogels G1 waarin we hebben laten zien dat het aanvallend en verdedigend heel goed kan gaan. Vitesse G2 – IJsselvogels G1. In de 1e helft 4 doelpunten van Rene en maar 2 doelpunten tegen. Prima verdedigd! Na de wissel weer een prima verdediging. Vitesse kon niet tegen ons scoren. 1 doelpunt van Jonas en 1 van Issam zorgde voor een 2 – 6  eindstand.

IJsselvogels G1 – Velocitas G2   2-3     Super spannende wedstrijd. In de 1e helft 2 doelpunten van Paul en 2 tegen doelpunten. Na de wissel was het 12,5 minuut super spannend. Allebei de ploegen kregen genoeg kansen. Velocitas scoorde 1x en als het schot van Jonas erin was gegaan…… Eindstand 2 – 3. Groet Petra.

IJsselvogels A1 – Oranje Wit A2   19-9     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Gedeeld koploper IJsselvogels A1 kreeg al voor de wedstrijd te horen dat medekoploper Reeuwijk A1 verrassend thuis had verloren van het lastige PKC A3 waar A1 vorige week ook een punt tegen liet liggen. Bij winst op het tegen degradatie vechtende Oranje Wit A2 uit Dordrecht zou A1 alleen koploper worden. Het klasseverschil was te groot om er een echte wedstrijd van te maken en na een 9-3 ruststand werd er met 19-9 gewonnen dankzij 5 doelpunten van David, 3 van Annelies en Sam, 2 van Kris, Luc en Evi en 1 van Loisanne en Dano. Gezien het aantal kansen hadden jullie minimaal de 30 (misschien wel 40) kunnen (en moeten) halen. Nu proberen scherp te blijven en geen onnodige misstappen meer te maken dan kan het zaalseizoen voor jullie heel mooi gaan eindigen, succes!

IJsselvogels A2 – Die Haghe A3   14-13    Dit is weer een prachtig stukje over de A2 tegen Die Haghe A3. Vandaag hadden we Stef en Jayson uit de E4 als coaches. En op de bank hadden we Lieneke en Cécile (stiekem). Onze wedstrijd begon goed met de 1-0 van Edo en de 2-1 en 3-1 van Patrick. Na een flinke terugslag maakte Patrick ook de 4-4. De 5-4 kwam door Edo. Pas bij de 6-4 scoorde Angela eindelijk een keer iemand anders dan Edo of Patrick ;). Maar ja, dat hield Edo niet tegen en hij scoorde gelijk de 7-6 en de 8-6. Nadat Angela een afgekeurd schot had gekregen scoorde Tom een stip. De 10-8 werd weer eens gescoord door Edo en de 11-8 door Edwin. De 12-11 kwam door Patrick en de 13-13 van Edo. En toen werd het echt spannend. In de laatste paar minuten werd Cecile erin gezet en zij maakte de eindstand 14-13.Doelpunten van: Edo 6x, Patrick 4x, Angela 1x, Tom 1x, Edwin 1x en Cécile. Bedankt voor het lezen van mijn stukje en tot de volgende keer maar weer later, grutjes Ya boi Tom.

IJsselvogels B1 – OZC B1   9-18     Afgelopen zaterdag speelde de B1 thuis tegen het nog ongeslagen OZC-B1 uit Rotterdam. Iris was nog geblesseerd en Anna, Lisa en Benjamin zaten bij ons op de bank. OZC had een snelle opening en het stond al snel 0-2 op het scorebord. Tim S zorgde voor de 1-2 en Tim P voor de 2-2. De score ging gelijk op want na de 2-3 maakte Cecile opnieuw de gelijkmaker 3-3. OZC speelde daarna heel sterk en IJsselvogels kwam er niet aan te pas en in no time stond het 3-8 op het scorebord. Na een korte opleving zorgde Lieneke voor de 4-8 en Cecile voor de 5-8. Bij een stand van 5-9 kreeg Tim P een strafworp mee en werd het 6-9. Vervolgens nam OZC weer het initiatief en stond het met rust 6-13. Na rust kwam IJsselvogels nog nauwelijks tot scoren. Cecile scoorde nog 2 keer waarvan 1 strafworp en Isa bracht de eindstand op 9-18. OZC was echt een maatje te groot. Ze hadden prachtige afstandsschoten. Wij staan nu op de 5e plaats en hopen zaterdag a.s. op een overwinning op Dijkvogels uit Maasdijk die nu onderaan staan. Met dank aan Anna, Lisa en Benjamin voor het invallen. Nog even de cijfers: Tim S, Lieneke en Isa 1x, Tim P 2x en Cecile scoorde 4x. Anne.

IJsselvogels B2 – Vriendenschaar (B) B2   9-12     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Het laaggeplaatste B2 tegen koploper Vriendenschaar B2 uit Bodegraven (hebben 4 B-teams tegen ons 2). B2 kwam goed uit de startblokken en nam via Sander, Willem, Lisa en nogmaals Willem steeds een voorsprong, 4-3. Hierna een kleine achterstand, 4-5, maar doelpunten van Sander en Anna zorgden weer voor een 6-5 voorsprong. Hierna liet Vriendenschaar zien waarom het bovenaan staat door uit te lopen naar 6-8 maar Willem en Storm zorgden weer voor een 8-8 tussenstand. Na 8-10 kwam B2 nog terug tot 9-10 (geen naam ingevuld maar ik dacht Willem) waarna Vriendenschaar de wedstrijd knap uitspeelde en met een 9-12 overwinning huiswaarts kon keren. Ondanks de lage klassering doen jullie voor bijna geen enkele tegenstander echt onder dus ….. blijf volhouden!

Albatros C1 – IJsselvogels C1   13-12     Voor het eerst dat ik van coach André geen wedstrijdverslag heb ontvangen maar dat snap ik volkomen, zo’n wedstrijd (en vooral de uitslag) werkt nog wel even door. In Zwijndrecht speelde C1 de uitwedstrijd tegen ongeslagen koploper Albatros C1 waarvan thuis nipt met 8-9 werd verloren. Hoe zou het dit keer gaan. Invalster Luna scoorde gelijk in de 1e minuut 0-1 (na een harde gil van coach André: SCHIET!) met een mooi afstandsschot. Na 2-1 achter maakte Rosa uit een korte kans de gelijkmaker, 2-2. In de volgende 10 minuten was de verdediging, mede door de lengte van Rosa en Benjamin, heer en meester en kreeg de aanval voldoende tijd om goede aanvallen op te zetten. Wesley van halve afstand en Stijn van ver zetten C1 op een 2-4 voorsprong. Na 3-4 (foutje onder de korf) maakte Rosa van ver 3-5 en Jesca, eveneens met een mooi afstandsschot 3-6. Uit een korte kans maakte Albatros 4-6 waarna in de laatste minuut een mooie pass van Benjamin uit de ruimte vakkundig door Lucas werd afgemaakt waarna dezelfde Lucas even later van halve afstand de ruststand op 4-8 bepaalde, wat een weelde en wat speelde C1 goed. Na de rust kreeg Luna een strafworp mee die door Wesley werd benut, 4-9. Nog geen 6 minuten later stond het al 4-12 dankzij mooie afstandsschoten van Stijn, Rosa en Benjamin en dat allemaal met nog 17 minuten te spelen en uit tegen de koploper. En toen …., ik snap het nog niet, niemand denk ik. Toen de goed leidende scheidsrechter affloot stond er een 13-12 eindstand op het scorebord, O-N-G-E-L-O-F-E-L-IJ-K! Zaterdag weer lekker thuis tegen Vitesse C1, succes! Wim.

Korbis C2 – IJsselvogels C2   8-2     De wedstrijd is begonnen. Het eerste tegendoelpunt ligt er al snel in en de tweede volgde direct. Na een overtreding van de tegenstander scoorde Lienke de 2-1 door een stip te maken. Na nog 3 doelpunten tegen te krijgen gingen we de rust in. 5-1 achter. In de tweede helft bleef de tegenstander scoren, alleen Mink kon er nog 1 maken. Eindstand 8-2. Geschreven door Jesse.

Valto C5 – IJsselvogels C3 is uitgesteld.

DES D1 – IJsselvogels D1   5-6     Op de zaterdagmiddag om 15:00 uur mocht onze D1 aantreden tegen DES in Den Hoorn. Met gelegenheidscoach Kirsten, twee invallers en een invaller voor de invallers waren we aanwezig. Het eerste kwart was nog een beetje aftasten. DES scoorde, maar Sven zorgde voor de gelijkmaker. In het volgende kwart zorgde Marnick met een mooie basketbal achtige one-hander voor de eerste voorsprong. DES speelde niet slecht, maar toch hadden we het gevoel dat ons spel beter verzorgd was. Ondanks dit gevoel wist DES toch nog 2 keer te scoren. Door een schot van Timo kwam de stand voor rust op 3-3. Na de rust kwamen we gelijk achter met 4-3. De bal ging weer snel rond in het vak met Lara, Eline (na de rust ingevallen voor Luna), Sven en Luc. Luc bedacht zich geen seconde toen hij even vrij stond en maakte van korte afstand de 4-4. Het was de eerste score van Luc in de D1. Echt top. Hij is niet zo groot, maar werd in één keer 10 cm groter. Die glimlach is er die dag niet meer vanaf gegaan. Marnick kreeg een stip tegen (voor de zoveelste keer dit jaar, dat is toch ook een kwaliteit) en die wist Timo te verzilveren. Uiteindelijk was het Floortje die met een bovenhandse doorloopbal de zwaar bevochten overwinning binnen sleepte. Toch een verzoek van de ouders aan de kinderen. Willen jullie het de volgende keer niet zo spannend maken, dat is namelijk slecht voor ons hart. Laat nou die volgende wedstrijd komende donderdag avond zijn tegen Nieuwerkerk. Daar hebben jullie nog wel even een appeltje mee te schillen na het minimale verschil in de vorige wedstrijd. Succes. Patrick.

IJsselvogels D2 – WION D1   2-8     Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Na 3 achtereenvolgende overwinningen moest D2 nu aantreden tegen ongeslagen koploper WION D1 uit Ommoord. Zou D2 weer voor een verrassing zorgen. Nee, helaas niet, koploper WION D1 bleek met 2-8 te sterk maar D2 bood uitstekend tegenstand en liet zich zeker niet wegspelen. Rico (1-2) en Christiaan (2-4) scoorden de doelpunten. Met een beetje geluk kunnen jullie misschien nog 3e worden.

Reflex D1 – IJsselvogels D3   4-10     Zaterdag moest IJsselvogels D3 tegen Reflex D1 die ongeslagen koploper waren. Jeremy opende de score en daarna invaller Floortje toen kwam Reflex terug maar gelukkig hadden we mazzel en scoorde we er een paar daardoor stond het 1-8 door goals Timo, Floortje en Jeremy nog een keer . Even werd het spannend want ze deden het heel goed maar we waren gewoon beter en daarom een mooie winst voor IJsselvogels. De doelpunten werden deze wedstrijd gescoord door Timo 5x en Floortje, Blessing en Jeremy 2x. Jeremy en Patrick.

Meervogels / Fisica E2 – IJsselvogels E1   24-7     Misschien waren er al wat voortekenen dat deze wedstrijd niet de gelukkigste was voor de E1: coach Dano was ziek en de shirtjestas  bleek spoorloos… De wedstrijd begon eigenlijk best goed. Na het eerste kwart stonden we  4 – 5 achter maar hadden we nog alle kansen maar daarna ging het mis. Waar we thuis nog gelijk wisten te spelen werd het nu 24 – 7 verlies. Wat ging er niet goed? de meegereisde ouders zagen een E1 dat veel beter kan dan het heeft laten zien: er werd niet snel genoeg rondgespeeld, waardoor Meervogels veel ballen onderschepten. Er werd te veel naar binnen gegooid en te weinig gedaan met de aanwijzingen van Coach David. Maar wat vooral jammer was  om te zien is dat jullie al snel de koppies lieten hangen en te veel kansen weggaven. Wij hebben vertrouwen in jullie, de shirtjestas is inmiddels terecht, dus dat moet goed komen. Gauw vergeten, goed trainen op het ” vierkantje” en door! Liliam.

IJsselvogels E2 – Fortuna / Delta Logistiek E2   10-8     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Uit werd eerder dit zaalseizoen in Delft met 20-10 van Fortuna E2 verloren maar dat kwam omdat er toen een heel goed meisje (scoorde 16x volgens Léonie) in speelde. Nu, zonder dat meisje, ging de wedstrijd gelijk op met IJsselvogels E2 steeds aan de goede kant van de score hetgeen uiteindelijk resulteerde in een 10-8 overwinning waardoor jullie nog steeds uitzicht houden op de 2e plaats hetgeen een prima prestatie zou betekenen.

Valto E5 – IJsselvogels E3   3-10     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. In De Lier trad E3 aan tegen het lager op de ranglijst staande Valto E5 en dat leverde een prima 3-10 overwinning op waardoor de 3e plaats stevig in jullie handen is. Zaterdag komt hekkensluiter RWA E3 op bezoek in Moordrecht, succes!

ONDO (G) E5 – IJsselvogels E4   13-4     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. In ’s Gravenzande moest E4 het opnemen tegen kampioenskandidaat ONDO E5 en dat bleek, net als eerder thuis, gezien de 13-4 nederlaag opnieuw een te sterke tegenstander. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd. Ik hoop dat jullie het ’s avonds als “Team van de Week” bij de thuiswedstrijd van het 1e leuk hebben gevonden en naar je zin hebben gehad.

IJsselvogels E5 – NIO E3   15-2     Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen. Voor jullie was het volgens mij een echte feestdag. Eerst zelf met liefst 15-2 winnen van NIO E3 uit Schiebroek. Vervolgens mochten jullie de overheerlijke slagroomtaart van Bakker Johan opeten als winnaar van het 100% taart klassement. En later op de dag waren jullie samen met E4 “Team van de Week” bij de thuiswedstrijd van IJsselvogels 1 dat met 30-14 won. Het kon niet op denk ik, het is jullie van harte gegund!

IJsselvogels F1 – Fortuna / Delta Logistiek F1   17-13     Afgelopen zaterdag speelde de F1 tegen de F1 van Fortuna. We begonnen met een heerlijk 1e kwart. Wessel opende de wedstrijd met de 1-0. Door een mooie diepe bal van Wessel scoorde Floris de 2-0. Na de 2-1 scoorde Wessel de 3-1, Tamara de 4-1, Wessel de 5-1, 6-1 en 7-1 en als laatste doelpunt van het 1e kwart scoorde Tamara de 8-1. Nou wat een goed begin. We scoorden in het 2e kwart iets minder, want er kwam een jongentje in bij Fortuna die erg goed kon verdedigen en dus veel ballen er tussenuit plukte. Naast dat bleven we wel doelpunten maken. Eva maakte de 9-1. Na de 9-2 scoorde Wessel weer een ver schot, 10-2. Fortuna scoorde de 10-3 en de 10-4 maar Eva bracht de stand weer op 11-4. Wessel scoorde de 12-4 en Fortuna de 12-5. Rust. We waren goed bezig, veel lange ballen, kansen werden afgemaakt. Het leek al op een overwinning. Maar niet te vroeg gejuicht, want Fortuna bleef doorgaan. Na de 13-5 van Wessel in het 3e kwart scoorde Fortuna 4 doelpunten waardoor ze erg inliepen. 13-9. Na de 14-9 van Wessel gingen we het 4e kwart in. We begonnen het 4e kwart slecht waardoor Fortuna op 14-12 kwam. De superspeler ging er bij hun voor het eerst uit en het zou nog spannend worden. Kon de F1 het nog volhouden? Gelukkig scoorde na de 14-12 Tamara en Wessel de 16-12. Gelukkig weer een gaatje. Na de 16-13 scoorde Wessel tot slot de 17-13. Klaar, wat een opluchting..! Het werd nog even spannend, maar gelukkig goed volgehouden. Het korfschieten ging een stuk minder. Na de 2-0 van Tamara en Eva scoorde Fortuna tot en met de 2-8. Daarna scoorde Eva nog de 3-8. Naast het korfschieten hebben we het goed uitgespeeld en laten zien hoe fel we kunnen zijn. Ben trots op de F1 en hoop dat we dit kunnen volhouden! De doelpunten werden deze wedstrijd gescoord door Wessel 11x, Tamara 3x, Eva 2x en Floris 1x. Cécile.